Влак Бургас - Шумен цени от 5,30 лв.

Започва от
5,30 лв.

Бургас до Шумен с влак

Пътуването от Бургас до Шумен от влак е 96,02 km и отнема 6 ч 59 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Шумен от влак само за 5,30 лв. или за 11,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,30 лв..

Най-ниската цена5,30 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 59 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена5,30 лв.
Най-висока цена11,74 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние96,02 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Shumen

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуване от Бургас до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Бургас до Шумен?

Средно билетът за влак от Бургас до Шумен ще ви струва 7,40 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,30 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 7,40 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Шумен с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 96,02 km от Бургас до Шумен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Шумен да отнеме повече от 6 ч 59 мин. Пътуването между Бургас и Шумен с влак обикновено отнема 6 ч 59 мин, за да се измине разстояние от 96,02 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Шумен ще ви отнеме 5 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Шумен, който обикновено тръгва в 06:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Бургас в 06:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Шумен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Шумен с влак?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Шумен?

Ще можете да пътувате от Бургас до Шумен, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Шумен, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Шумен всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 9 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Shumen

Евтини билети за влак от Бургас до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,56 лв. до 13,13 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 50% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.72kg
Автобус
7.2kg
Полет
19.2kg
Кола
15.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Шумен са 6.72kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Шумен? Като вземете влака между Бургас и Шумен, ще спестите 12.48kg CO2 емисии спрямо полет, 0.48kg спрямо автобус и 8.64kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Шумен?
Билет влак от Бургас до Шумен е 7,40 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Шумен е 5,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Шумен от влак?
Бургас до Шумен е 96,02 km.
Колко време трае влак между Бургас и Шумен?
Бургас до Шумен е средно 6 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Шумен?
Бургас до Шумен има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Шумен?
Най-ранният влак от Бургас до Шумен тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Шумен?
Последният влак от Бургас до Шумен тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Шумен?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas и можете да стигнете до Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Шумен е 5 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Шумен?
Да, има директен влак между Бургас и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Шумен създава 6.72kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути