Намерете влак от Бургас до Шумен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,14лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 49 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 07:50
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 96km

Евтини билети за влак от Бургас до Шумен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Шумен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Шумен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Шумен, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Шумен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Шумен също само за 5,20 лв., докато средната цена е 13,60 лв..

Влакове от Бургас до Шумен


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Шумен?

Влаковете до Шумен заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ШУМЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Шумен?

Ако трябва да пътувате до Шумен от Бургас, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Шумен и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Шумен за 3 hours and 49 minutes, но средно отнема 6 hours and 23 minutes. Първият влак, водещ до Шумен е в 07:11, докато последният тръгва от Бургас в 22:11.