Намерете влак от Бургас до Шумен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,71лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 22:25
Разстояние 96km

Евтини билети за влак от Бургас до Шумен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Шумен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Шумен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Шумен, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Шумен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Шумен също само за 6,50 лв., докато средната цена е 8,95 лв..

Цена на билет Бургас - Шумен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
9 лв. Още Още Още Още 9 лв.9 лв.

Влакове от Бургас до Шумен


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Шумен?

Влаковете до Шумен заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ШУМЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Шумен?

Ако трябва да пътувате до Шумен от Бургас, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Шумен и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Шумен за 4 hours and 50 minutes, но средно отнема 5 hours and 14 minutes. Първият влак, водещ до Шумен е в 07:07, докато последният тръгва от Бургас в 16:07.