Автобус Шумен - София цени от 29,96лв.

Започва от
29,96лв.
откривам

Шумен до София с автобус

Пътуването от Шумен до София от автобус е 299,5 km и отнема 5 ч. 55 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 03:15 и последното на 18:10. Възможно е да пътувате от Шумен до София от автобус само за 29,96лв. или за 33,91лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,96лв..

Най-добра цена 29,96лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 55 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 29,96лв.
Най-висока цена 33,91лв.
Първо заминаване 03:15
Последно заминаване 18:10
Разстояние 299,5 km
Заминаване Шумен
Пристигане София
Превозвачи Group Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Шумен до София

  Sep 26
  30,04лв.
  21°
  Sep 27
  30,04лв.
  21°
  Sep 28
  30,04лв.
  21°
  Sep 29
  30,04лв.
  22°
  Sep 30
  30,04лв.
  22°
  Oct 01
  30,04лв.
  23°
  Oct 02
  29,96лв.
  22°
  Oct 03
  30,04лв.
  18°
  Oct 04
  30,04лв.
  20°
  Oct 05
  30,04лв.
  20°
  Oct 06
  30,04лв.
  20°
  Oct 07
  30,66лв.
  22°
  Oct 08
  29,96лв.
  25°
  Oct 09
  30,02лв.
  24°
  Oct 10
  29,98лв.
  24°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Пътуването ви от Шумен до София с Virail

Планирате да пътувате от Шумен до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Шумен до София?

Когато пътувате от Шумен до София, можете да очаквате да платите средно около 31,99лв.. Може да успеете да намерите цени до 29,47лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Шумен до София

 
Sep 26
вторник
21°
20,10лв.
30,04лв.
Sep 27
сряда
21°
20,10лв.
30,04лв.
Sep 28
четвъртък
21°
20,10лв.
30,04лв.
Sep 29
петък
22°
20,10лв.
30,04лв.
Sep 30
събота
22°
20,08лв.
30,04лв.
Oct 01
неделя
23°
20,10лв.
30,04лв.
Oct 02
понеделник
22°
20,04лв.
29,96лв.
Евтини билети за от Шумен до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Шумен до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30лв. до 30лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Шумен до София

Най-евтините автобусни билети Шумен - София могат да бъдат намерени само за 27лв., ако имате късмет, или средно за 29лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от Шумен до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до София от автобус.
съоръжения Group Plus Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Шумен до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.2kg
Автобус
14.2kg
Полет
569.2kg
Кола
54.9kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Шумен до София?
Билет автобус от Шумен до София е 31,95лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до София е 29,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и София от автобус?
Шумен до София е 299,5 km.
Колко време трае автобус между Шумен и София?
Шумен до София е средно 6 ч. 19 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 55 мин..
Какви компании работят от Шумен до София?
Шумен до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Шумен до София?
Шумен до София има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Шумен до София?
Най-ранният автобус от Шумен до София тръгва на 03:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Шумен до София?
Последният автобус от Шумен до София тръгва на 18:10. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Шумен до София?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Шумен, за да отидете до София. Можете да преминете от Shumen Bus Station, Shumen Bus Station, Boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika, Sofia Letishte and Sofia Avtobusna Spirka.
Колко директни връзки преминават от Шумен до София?
Има средно 14 от Шумен до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Шумен и София е 5 ч. 55 мин..
Има ли директен автобус от Шумен към София?
Да, има директен автобус между Шумен и София.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до София от автобус?
Пътуването на автобус от Шумен до София създава 14.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути