Влак Сливен - Шумен цени от 10,43 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Сливен до Шумен с влак

Пътуването от Сливен до Шумен от влак е 81,09 km и отнема 5 ч 6 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:59 ч. и последното на 16:10 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Шумен от влак само за 10,43 лв. или за 16,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,43 лв..

Най-ниската цена10,43 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 6 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена10,43 лв.
Най-висока цена16,69 лв.
Първо заминаване03:59 ч.
Последно заминаване16:10 ч.
Разстояние81,09 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Shumen

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Сливен до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Шумен. Средно обаче ще платите около 12,45 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,43 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,45 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Шумен с влак?

Пътуването от Сливен до Шумен с влак обикновено отнема 5 ч 6 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 81,09 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 6 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Сливен до Шумен обхваща разстояние от 81,09 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 6 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 1 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Шумен с влак?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5 в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Шумен?

Маршрутът от Сливен до Шумен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Шумен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Shumen

Евтини билети за влак от Сливен до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 0,92 лв. до 12,05 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 92% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Шумен

Най-евтините билети за влак Сливен - Шумен могат да бъдат намерени само за 2,70 лв., ако имате късмет, или средно за 8,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.68kg
Автобус
6.08kg
Полет
16.22kg
Кола
12.97kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Шумен са 5.68kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Шумен? Като вземете влака между Сливен и Шумен, ще спестите 10.54kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Шумен?
Билет влак от Сливен до Шумен е 12,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,43 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Шумен е 10,43 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Шумен от влак?
Сливен до Шумен е 81,09 km.
Колко време трае влак между Сливен и Шумен?
Сливен до Шумен е средно 5 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 1 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Шумен?
Сливен до Шумен има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Шумен?
Най-ранният влак от Сливен до Шумен тръгва на 03:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Шумен?
Последният влак от Сливен до Шумен тръгва на 16:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,43 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Шумен е 3 ч 1 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Шумен?
Да, има директен влак между Сливен и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Шумен създава 5.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути