Намерете влак от Сливен до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,14лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 58 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 04:12
Последно отпътуване: 16:22
Разстояние 81km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Шумен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Шумен?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Шумен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Шумен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Шумен също само за 5,20 лв., докато средната цена е 6,68 лв..

Влакове от Сливен до Шумен


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Шумен?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на ШУМЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Шумен от Сливен с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Шумен с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Сливен до Шумен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 50 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Шумен за 4 hours and 45 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 04:10, докато последният тръгва в 16:10.