Намерете влак от Сливен до Шумен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,57лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 34 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 04:12
Последно отпътуване: 16:22
Разстояние 81km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Шумен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Шумен?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Шумен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Шумен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Шумен също само за 7,45 лв., докато средната цена е 7,55 лв..

Цена на билет Сливен - Шумен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
11,50 лв. Още Още Още 11,50 лв. Още Още
5,20 лв. Още Още Още 5,20 лв. Още Още

Влакове от Сливен до Шумен


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Шумен?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на ШУМЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Шумен от Сливен с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Шумен с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Сливен до Шумен с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 50 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Шумен за 4 hours and 45 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 04:10, докато последният тръгва в 16:10.