Влак Плевен - Шумен цени от 11,47 лв.

Започва от
11,47 лв.

Плевен до Шумен с влак

Пътуването от Плевен до Шумен от влак е 187,4 km и отнема 3 ч 36 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 01:46 ч. и последното на 18:28 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Шумен от влак само за 11,47 лв. или за 15,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,47 лв..

Най-ниската цена11,47 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 36 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена11,47 лв.
Най-висока цена15,83 лв.
Първо заминаване01:46 ч.
Последно заминаване18:28 ч.
Разстояние187,4 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pleven до Shumen

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Плевен до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Плевен до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Плевен до Шумен?

Цените на билетите за влак от Плевен до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Плевен до Шумен ще струват 11,47 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,78 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Плевен до Шумен ще ви струва 12,78 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Плевен до Шумен с влак?

Средното време за пътуване е 3 ч 36 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 187,4 km от Плевен до Шумен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Плевен до Шумен да отнеме повече от 3 ч 36 мин. За да стигнете по-бързо от Плевен до Шумен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Плевен и Шумен ще завършат пътуването в 2 ч 51 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 36 мин, за да пътувате 187,4 km между Плевен и Шумен.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Плевен до Шумен?

В Плевен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Шумен, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Плевен до Шумен се извършват всеки ден?

Маршрутът от Плевен до Шумен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Плевен са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Плевен до Шумен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Shumen

Евтини билети за влак от Плевен до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Цените на билетите за влак обикновено варират с наближаването на датата на заминаване. За предстоящите дни обаче цените на билетите за влак остават стабилни на 11,47 лв.. Независимо дали планирате предварително или решавате в последния момент, ще намерите билети в подобен ценови диапазон. Така че, отпуснете се и резервирайте, когато сте готови! Не забравяйте да проверите най-новите цени и наличност, преди да резервирате, за да сте сигурни, че имате най-точната информация за вашето пътуване.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Плевен до Шумен

Най-евтините билети за влак Плевен - Шумен могат да бъдат намерени само за 3,25 лв., ако имате късмет, или средно за 9,42 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,72 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Плевен до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Плевен до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.12kg
Автобус
14.06kg
Полет
37.48kg
Кола
29.98kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и Шумен са 13.12kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и Шумен? Като вземете влака между Плевен и Шумен, ще спестите 24.36kg CO2 емисии спрямо полет, 0.94kg спрямо автобус и 16.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до Шумен?
Билет влак от Плевен до Шумен е 12,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,47 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Шумен е 11,47 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Шумен от влак?
Плевен до Шумен е 187,4 km.
Колко време трае влак между Плевен и Шумен?
Плевен до Шумен е средно 3 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Плевен до Шумен?
Плевен до Шумен има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до Шумен?
Най-ранният влак от Плевен до Шумен тръгва на 01:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до Шумен?
Последният влак от Плевен до Шумен тръгва на 18:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,47 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Плевен до Шумен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Плевен, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Pleven Pleven и можете да стигнете до Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Плевен до Шумен?
Има средно 5 от Плевен до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и Шумен е 2 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Плевен към Шумен?
Да, има директен влак между Плевен и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Плевен до Шумен създава 13.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути