Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Варна до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Бързо и лесно пътуване от Варна до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Варна да се Шумен с влак

разстояние 81 km
Заминаване Варна
Пристигане Шумен
Превозвачи Bdz

Цена на билет Варна - Шумен всеки ден

 
Днес
10,01 лв.
Утре
9,97 лв.
След 2 дни
9,97 лв.
След 3 дни
10,01 лв.
След 4 дни
9,99 лв.
След 5 дни
10,01 лв.
След 6 дни
10,01 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Варна - Шумен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

10,01 лв.

Дата
събота 9 юли 2022
Group Plus Ltd-logo
Варна Централна автогара - Shumen Bus Station
13:30 - 14:40
Group Plus Ltd
1 ч. 10 мин.
CO2: 2.84kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Варна до Шумен с влак?

При разстояние от 81 km между Варна и Шумен, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Шумен, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Шумен?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като ВАРНА and ВАРНА - СП.. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: ШУМЕН. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Шумен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване