Намерете влак от Варна до Шумен

Варна до Шумен с влак

Пътуването от Варна до Шумен от влак е 80,81 km и отнема 2 ч 12 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 04:55 ч. и последното на 21:55 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Шумен от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 12 мин
Връзка на ден24
Първо заминаване04:55 ч.
Последно заминаване21:55 ч.
Разстояние80,81 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Shumen

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Варна до Шумен с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Варна до Шумен?

Цените на билетите за влак от Варна до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Варна до Шумен ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Шумен, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Шумен с влак?

Разстоянието между Варна и Шумен е приблизително 80,81 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 12 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Варна до Шумен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Шумен ще завършат пътуването в 1 ч 37 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 12 мин, за да пътувате 80,81 km между Варна и Шумен.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Шумен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Шумен?

Ако искате да стигнете от Варна до Шумен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 24 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 14 директни пътувания между Варна и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 10 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Shumen

Евтини билети за влак от Варна до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Шумен

Най-евтините билети за влак Варна - Шумен могат да бъдат намерени само за 2,49 лв., ако имате късмет, или средно за 3,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.66kg
Автобус
6.06kg
Полет
16.16kg
Кола
12.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Шумен са 5.66kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Шумен? Като вземете влака между Варна и Шумен, ще спестите 10.5kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.27kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Варна и Шумен от влак?
Варна до Шумен е 80,81 km.
Колко време трае влак между Варна и Шумен?
Варна до Шумен е средно 2 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 37 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Шумен?
Варна до Шумен има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Шумен?
Най-ранният влак от Варна до Шумен тръгва на 04:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Шумен?
Последният влак от Варна до Шумен тръгва на 21:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Варна до Шумен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Варна до Шумен?
Има средно 14 от Варна до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Шумен е 1 ч 37 мин.
Има ли директен влак от Варна към Шумен?
Да, има директен влак между Варна и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Варна до Шумен създава 5.66kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути