Намерете влак от Левски до Свищов

Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Левски до Свищов с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Левски до Свищов. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Левски да се Свищов с влак

разстояние 33 km
Заминаване Левски
Пристигане Свищов
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Левски - Свищов

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Левски до Свищов с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 34 km от Левски до Свищов. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Левски до Свищов да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от Левски до Свищов?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Левски до Свищов, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Левски до Свищов?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Левски и Свищов. Можете да започнете пътуването си в Левски на спирки като ЛЕВСКИ. Те се свързват със спирки, включително СВИЩОВ в Свищов. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Левски до Свищов.

Колко ежедневни пътувания има от Левски до Свищов?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Левски до Свищов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване