Влак Добрич - Шумен цени от 10,14 лв.

Започва от
10,14 лв.

Добрич до Шумен с влак

Пътуването от Добрич до Шумен от влак е 80,66 km и отнема 3 ч 27 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:05 ч. и последното на 20:40 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Шумен от влак само за 10,14 лв. или за 10,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,14 лв..

Най-ниската цена10,14 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 27 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена10,14 лв.
Най-висока цена10,88 лв.
Първо заминаване05:05 ч.
Последно заминаване20:40 ч.
Разстояние80,66 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Dobrich до Shumen

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Добрич до Шумен с Virail

Планирате да пътувате от Добрич до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Добрич до Шумен?

Най-евтините билети за влак от Добрич до Шумен струват 10,14 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,51 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Добрич до Шумен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Добрич до Шумен ще ви струва 10,51 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Добрич до Шумен с влак?

Разстоянието между Добрич и Шумен е приблизително 80,66 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 27 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Добрич и Шумен с влак обикновено отнема 3 ч 27 мин, за да се измине разстояние от 80,66 km. Най-краткото пътуване от Добрич до Шумен ще ви отнеме 2 ч 50 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Добрич до Шумен?

Първото пътуване за деня тръгва от Добрич в 05:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Добрич и Шумен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Добрич в 05:05 ч., а последният - в 20:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Добрич до Шумен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Добрич до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Добрич и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Добрич на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Добрич до Шумен.

Колко пътувания от Добрич до Шумен се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Добрич до Шумен, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Добрич до Шумен, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Добрич до Шумен всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dobrich до Shumen

Евтини билети за влак от Добрич до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dobrich до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Добрич до Шумен

Най-евтините билети за влак Добрич - Шумен могат да бъдат намерени само за 3,74 лв., ако имате късмет, или средно за 6,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,16 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.65kg
Автобус
6.05kg
Полет
16.13kg
Кола
12.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Шумен са 5.65kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Шумен? Като вземете влака между Добрич и Шумен, ще спестите 10.48kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Шумен?
Билет влак от Добрич до Шумен е 10,51 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Шумен е 10,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Шумен от влак?
Добрич до Шумен е 80,66 km.
Колко време трае влак между Добрич и Шумен?
Добрич до Шумен е средно 3 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Шумен?
Добрич до Шумен има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Шумен?
Най-ранният влак от Добрич до Шумен тръгва на 05:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Шумен?
Последният влак от Добрич до Шумен тръгва на 20:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Шумен е 2 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Шумен?
Да, има директен влак между Добрич и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Шумен създава 5.65kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути