Намерете влак от Русе до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 11 мин.
Връзки на ден 54
Първо заминаване: 02:29
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 101km

С virail са най-евтините билети за влак от Русе до Шумен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Русе до Шумен: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Русе до Шумен, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Шумен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Русе до Шумен също само за 3,95 лв., докато средната цена е 8,98 лв..

Влакове от Русе до Шумен


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Шумен?

Влаковете до Шумен ще заминат от РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и ще пристигнат на ШУМЕН.

Колко връзки дневно има до Шумен от Русе с влак?

27 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Шумен с влак. Моля, имайте предвид, че има 24 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Русе до Шумен и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 51 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Шумен за 2 hours and 45 minutes. Първият влак тръгва от Русе в 02:11, докато последният тръгва в 16:11.