Влак Русе - Шумен цени от 12,54 лв.

Започва от
12,54 лв.
откривам

Русе до Шумен с влак

Пътуването от Русе до Шумен от влак е 100,74 km и отнема 4 ч 18 мин. Има 21 връзки на ден, с първото заминаване на 02:32 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Шумен от влак само за 12,54 лв. или за 14,26 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,54 лв..

Най-ниската цена12,54 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 18 мин
Връзка на ден21
Най-ниската цена12,54 лв.
Най-висока цена14,26 лв.
Първо заминаване02:32 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние100,74 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеШумен
Превозвачи

Влак Билети от Rousse до Shumen

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуването ви от Русе до Шумен с Virail

Планирате да пътувате от Русе до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Русе до Шумен с влак?

Когато пътувате от Русе до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 13,11 лв.. Може да успеете да намерите цени до 12,54 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Русе до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 13,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Русе до Шумен с влак?

Пътуването между Русе и Шумен с влак е приблизително 100,74 km. Ще ви отнеме около 4 ч 18 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Русе до Шумен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Русе и Шумен ще завършат пътуването в 2 ч 59 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 18 мин, за да пътувате 100,74 km между Русе и Шумен.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Шумен?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Русе до Шумен?

Ако искате да стигнете от Русе до Шумен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 21 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Русе и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 21 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Shumen

Евтини билети за влак от Русе до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.05kg
Автобус
7.56kg
Полет
20.15kg
Кола
16.12kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Шумен са 7.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Шумен? Като вземете влака между Русе и Шумен, ще спестите 13.1kg CO2 емисии спрямо полет, 0.51kg спрямо автобус и 9.07kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Шумен?
Билет влак от Русе до Шумен е 13,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Шумен е 12,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Шумен от влак?
Русе до Шумен е 100,74 km.
Колко време трае влак между Русе и Шумен?
Русе до Шумен е средно 4 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 59 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Шумен?
Русе до Шумен има средно 21 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Шумен?
Най-ранният влак от Русе до Шумен тръгва на 02:32 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Шумен?
Последният влак от Русе до Шумен тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Шумен е 2 ч 59 мин.
Има ли директен влак от Русе към Шумен?
Да, има директен влак между Русе и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Русе до Шумен създава 7.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути