Автобус Варна - София цени от 11,21 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 33,03 лв.
утре 33,01 лв.
2 дни 33,66 лв.
3 дни 16,83 лв.

Варна до София с автобус

Пътуването от Варна до София от автобус е 378,54 km и отнема 7 ч 9 мин. Има 36 връзки на ден, с първото заминаване на 00:00 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до София от автобус само за 11,21 лв. или за 141,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,21 лв..

Най-ниската цена11,21 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 9 мин
Връзка на ден36
Най-ниската цена11,21 лв.
Най-висока цена141,12 лв.
Първо заминаване00:00 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние378,54 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСофия
ПревозвачиFlixBus, BiometОще

Автобус Билети от Варна до София

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Варна до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до София с автобус?

Билет за автобус от Варна до София ще ви струва средно 38,22 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,21 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до София, можете да очаквате да платите средно около 38,22 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Варна до София с автобус?

При разстояние от 378,54 km между Варна и София, обикновено отнема 7 ч 9 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 9 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Варна до София обхваща разстояние от 378,54 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 9 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и София. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те се свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до София.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до София?

Ще можете да пътувате от Варна до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 36 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Варна до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 34 директни връзки от Варна до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до София

Евтини билети за автобус от Варна до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 32,76 лв. до 34,75 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до София

Най-евтините автобусни билети Варна - София могат да бъдат намерени само за 32,62 лв., ако имате късмет, или средно за 34,19 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,40 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Biomet е автобусна компания, която предоставя транспортни услуги до различни дестинации в Съединените щати. Компанията разполага с парк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобни седалки, климатик и други удобства, за да осигурят комфортно пътуване на пътниците. Biomet предлага както редовни, така и чартърни услуги, обслужващи нуждите на индивиди, групи и организации. Маршрутите на компанията обхващат големи градове, включително Ню Йорк, Бостън, Вашингтон и Чикаго, наред с други. Biomet се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти и разполага с екип от опитни шофьори и персонал, за да осигури гладко и приятно пътуване.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда FlixBus, Biomet and Union Ivkoni от Варна до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до София от bus.
съоръжения FlixBus Biomet Union Ivkoni Global Biomet Group Plus Grup Plus
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check check
luggage Багаж check cross check cross check check
food_and_drink Храни и напитки check cross cross cross cross cross
air_con Климатик check check check check check check

Варна до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
26.5kg
Автобус
28.39kg
Полет
75.71kg
Кола
60.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до София?
Билет автобус от Варна до София е 38,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,21 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до София е 11,21 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и София от автобус?
Варна до София е 378,54 km.
Колко време трае автобус между Варна и София?
Варна до София е средно 7 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 15 мин.
Какви компании работят от Варна до София?
Варна до София се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail FlixBus, Biomet, Union Ivkoni, Global Biomet, Group Plus and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до София?
Варна до София има средно 36 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до София?
Най-ранният автобус от Варна до София тръгва на 00:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до София?
Последният автобус от Варна до София тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,21 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до София?
Има средно 34 от Варна до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и София е 6 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Варна към София?
Да, има директен автобус между Варна и София.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до София от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до София създава 28.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути