Намерете автобус от Варна до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 29,85 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 56 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 16:30
Последно отпътуване 23:00
разстояние 378 km

Намерете вашите автобусни връзки от Варна до София на virail

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Варна до София. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Варна до София?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Варна до София само за 29,40 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 30,66 лв..

Цена на билет - всеки ден

30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв.
113,24 лв. 113,40 лв. 95,58 лв. 111,13 лв. 94,70 лв. 93,39 лв. 82,16 лв.

Автобуси от Варна до София

За кога са планирани автобусите по линията Варна - София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Варна е в 01:00, докато последният автобус е в 23:00. Пътуването отнема средно 6 ч. 43 мин., но може и да продължи :5 ч. 45 мин. с най-бързите връзки.

За сравнително кратки пътувания като това от Варна до София, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Варна с автобус?

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Варна до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Варна до София с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.