Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Варна до София

Тръгване от
12,37 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 33,01 лв.
С Автобус

Утре

От 33,07 лв.
С Автобус

2 Дни

От 32,97 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до София

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Варна до София?

Най-евтините автобусни билети от Варна до София струват 12,37 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 34,88 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до София.Варна да се София с автобус

Най-добра цена 32,27 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 46 мин.
връзки на ден 22
Първо заминаване 22:00
Последно отпътуване 20:30
разстояние 378 km
Заминаване Варна
Пристигане София
Превозвачи Global Biomet, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Global Biomet (Глобал Биомет), Biomet, GRUP PLUS GMBH, Flixbus, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus

Цена на билет Варна - София всеки ден

 
Днес
33,07 лв.
42,79 лв.
Утре
33,01 лв.
Още
След 2 дни
33,07 лв.
Още
След 3 дни
32,97 лв.
Още
След 4 дни
32,35 лв.
Още
След 5 дни
32,29 лв.
Още
След 6 дни
32,95 лв.
51,91 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
9
Минимална цена
12,37 лв.
Максимална цена
353,28 лв.

Варна - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

33,07 лв.

Дата
петък 8 юли 2022
Global Biomet (Глобал Биомет)-logo
Варна Централна автогара - София Централна автогара
16:30 - 23:00
Global Biomet (Глобал Биомет)
6 ч. 30 мин.
CO2: 13.31kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Варна до София с автобус?

За да стигнете по-бързо от Варна до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и София ще завършат пътуването през 6 ч. 10 мин.. Средно ще ви отнеме около 7 ч. 2 мин., за да пътувате 379 km между Варна и София.

В колко часа са заминаващите от Варна до София?

Първият отпътуващ през нощта от Варна до София тръгва в 20:30, докато последният отпътува в 20:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Central Bus Station, Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158, Varna, Varna Airport Varna, Hemus Hwy, Варна Централна автогара and Varna Bus Station. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Letishte and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за София?

Точният брой на пътуванията от Варна до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 13 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Global Biomet (Глобал Биомет), Biomet, Flixbus, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 35 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 13 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване