• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Стара Загора до Варна

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Варна

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Варна с Virail

Планирате да пътувате от Стара Загора до Варна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Стара Загора да се Варна с автобус

разстояние 205 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Стара Загора - Варна

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Arda - Tur National (Арда-Тур)-logo
Arda - Tur National (Арда-Тур)
Времетраене: 5 ч. 40 мин.
Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky - Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158
15:50 - 21:30
22,50 лв.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Варнас автобус?

При разстояние от 205 km между Стара Загора и Варна, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват заминаващите от Стара Загора до Варна?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Стара Загора до Варна, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Стара Загора to Варна

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Варна?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora Bus station, Slavjansky Blvd, Stara Zagora Central Bus Station and Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky. Когато пристигнете в Варна, може да успеете да слезете на спирки като Varna Varna bus station, Vladislava Varnenchika Blvd 158, Varna Central Bus Station and Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Варна има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.