Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Стара Загора до Варна

Тръгване от
44,64 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 45,56 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 45,50 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Варна

откривам

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Варна с Virail

Планирате да пътувате от Стара Загора до Варна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Стара Загора до Варна?

Билет за автобус от Стара Загора до Варна ще ви струва средно 46,96 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 44,64 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Стара Загора да се Варна с автобус

Най-добра цена 45,49 лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 22 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 02:00
Последно отпътуване 02:00
разстояние 205 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Варна
Превозвачи Arda Tur, Arda - Tur National, Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Стара Загора - Варна всеки ден

 
Днес
Още
Утре
45,56 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
45,50 лв.
След 4 дни
45,56 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
2
Минимална цена
44,64 лв.
Максимална цена
49,13 лв.

Стара Загора - Варна

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

46,72 лв.

Дата
неделя 29 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Стара Загора Централна автогара - Варна Централна автогара
02:00 - 13:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
11 ч. 30 мин.
1 прекачвания
CO2: 7.21kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Варнас автобус?

Разстоянието между Стара Загора и Варна е около 205 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 11 ч. 19 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Варна продължават 10 ч. 45 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Стара Загора до Варна?

Първото пътуване за деня тръгва от Стара Загора в 17:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 02:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Стара Загора и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Варна?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Стара Загора Централна автогара and STARA ZAGORA. Когато пристигнете в Варна, може да успеете да слезете на спирки като Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158, Варна Централна автогара and Varna. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Варна има всеки ден?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Варна. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 4 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Варна. Има 1 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване