Намерете полет от София до Варна

Започва от
44,52 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

откривам
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Варна със самолет?

Когато пътувате от София до Варна, можете да очаквате да платите средно около 58,74 лв.. Може да успеете да намерите цени до 44,52 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.София да се Варна с полет

Най-добра цена 44,52 лв.
Продължителност на пътуването 50 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 20:00
Последно отпътуване 20:00
разстояние 378 km
Заминаване София
Пристигане Варна
Превозвачи Wizz Air, Bulgaria Air, Turkish Airlines, การบินไทย, Austrian Airlines, , Hahn Air, Lufthansa, Ryanair, Czech Airlines, SWISS, EasyJet, Israir Airlines, Windrose, LOT, Delta, Israir, Lauda, Blue Air

Цена на билет София - Варна всеки ден

 
Днес
Още
32,93 лв.
Утре
Още
32,93 лв.
След 2 дни
Още
32,93 лв.
След 3 дни
Още
32,93 лв.
След 4 дни
Още
32,93 лв.
След 5 дни
Още
33,07 лв.
След 6 дни
Още
32,99 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
4
Превозвачи
19
Минимална цена
44,52 лв.
Максимална цена
534,27 лв.

София - Варна

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Варна със самолет?

Пътуването от София до Варна със самолет обикновено отнема 50 мин.. Това пътуване обхваща разстояние от 379 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 50 мин. е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от София до Варна?

Първият заминаващ за деня от София до Варна тръгва в 20:00, докато последния отпътуващ за деня е в 20:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Варна. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Първото пътуване през нощта тръгва от София в 20:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам за пътуване от София до Варна?

Можете да заминете от София на летища като Sofia. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните летища: Varna. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в София и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Варна се извършват всеки ден?

Маршрутът от София до Варна се обслужва от компании, включително Wizz Air, Bulgaria Air, Turkish Airlines, การบินไทย, Austrian Airlines, , Hahn Air, Lufthansa, Ryanair, Czech Airlines, SWISS, EasyJet, Israir Airlines, Windrose, LOT, Delta, Israir, Lauda and Blue Air. От този списък на транспортните компании има до 4 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Варна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване