Полет София - Варна цени от 120,11 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

301,23 лв.
164,10 лв.
164,10 лв.

София до Варна с полет

Пътуването от София до Варна от полет е 378,54 km и отнема 0 ч 50 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 20:45 ч.. Възможно е да пътувате от София до Варна от полет само за 120,11 лв. или за 371,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 120,11 лв..

Най-ниската цена120,11 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 50 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена120,11 лв.
Най-висока цена371,21 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване20:45 ч.
Разстояние378,54 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВарна
ПревозвачиBulgaria Air

Полет Билети от Sofia до Varna

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от София до Варна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Варна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват самолетните билети от София до Варна?

Самолетен билет от София до Варна ще ви струва средно 168,76 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 120,11 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Варна със самолет?

Пътуването от София до Варна със самолет обикновено отнема 0 ч 50 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 378,54 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 50 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от София до Варна обхваща разстояние от 378,54 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 50 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Варна?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 07:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:45 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 07:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:45 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища се използват при пътуване от София до Варна?

В София летищата за излитане включват Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Когато пристигнете в Варна, може да успеете да слезете на летища като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от София до Варна?

Маршрутът от София до Варна се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Варна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Varna

Евтини билети за полет от София до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 134,73 лв. до 209,22 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 36% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от София до Варна

Най-евтините самолетни билети София - Варна могат да бъдат намерени само за 148,66 лв., ако имате късмет, или средно за 193,43 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 333,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна със самолет

Когато пътувате до Варна със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Bulgaria Air от София до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Варна от plane.
съоръжения Bulgaria Air
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

София до Варна Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
26.5kg
Автобус
28.39kg
Полет
75.71kg
Кола
60.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от София до Варна?
Билет полет от София до Варна е 168,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 120,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Варна е 120,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Варна от полет?
София до Варна е 378,54 km.
Колко време трае полет между София и Варна?
София до Варна е средно 0 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Колко полет на ден преминават от София до Варна?
София до Варна има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от София до Варна?
Най-ранният полет от София до Варна тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от София до Варна?
Последният полет от София до Варна тръгва на 20:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 120,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Варна?
Има средно 3 от София до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Варна от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между София и Варна е 0 ч 50 мин.
Има ли директен полет от София към Варна?
Да, има директен полет между София и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за София до Варна от полет?
Пътуването на полет от София до Варна създава 75.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути