Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Русе до Варна Тръгване от 15,38 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Варна

откривам

Стигнете от Русе до Варна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Русе до Варна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Русе до Варна?

Билет за автобус от Русе до Варна ще ви струва средно 17,84 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 15,38 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Русе да се Варна с автобус

Най-добра цена 15,40 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 14 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 00:01
Последно отпътуване 01:00
разстояние 172 km

Цена на билет Русе - Варна всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
18,05 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
15,38 лв.
Максимална цена
20,95 лв.

Русе - Варна

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

17,74 лв.

Дата
вторник 14 декември. 2021
Union Ivkoni-logo
Avtobusna Spirka Ruse - Varna
01:00 - 04:15
Union Ivkoni
3 ч. 15 мин.
CO2: 5.51kg
Най-
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
Avtobusna Spirka Ruse - Varna
01:00 - 04:15
17,74 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
директен
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156 - Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158
01:00 - 04:15
15,43 лв.

Колко дълго е пътуването от Русе до Варнас автобус?

Пътуването между Русе и Варна продължава около 173 km и обикновено отнема приблизително 3 ч. 14 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч. 45 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Русе до Варна възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Русе до Варна?

Първият отпътуващ през нощта от Русе до Варна тръгва в 00:45, докато последният отпътува в 01:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Русе и Варна. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Варна?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като Avtobusna Spirka Ruse and Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156. Те ви свързват със спирки, включително Varna and Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158 в Варна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Варна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Русе за Варна?

Ако искате да стигнете от Русе до Варна, можете да пътувате с компании като Flixbus, Union ivkoni unibus and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 2 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Русе и Варна. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback