Автобус Шумен - Варна цени от 10,98 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
10,98 лв.

Шумен до Варна с автобус

Пътуването от Шумен до Варна от автобус е 80,81 km и отнема 1 ч 7 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Варна от автобус само за 10,98 лв. или за 15,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,98 лв..

Най-ниската цена10,98 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 7 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена10,98 лв.
Най-висока цена15,99 лв.
Първо заминаване01:05 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние80,81 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеВарна
ПревозвачиGrup Plus, Group Plus

Автобус Билети от Shumen до Varna

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Шумен до Варна с Virail

Планирате да пътувате от Шумен до Варна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Шумен до Варна?

Когато пътувате от Шумен до Варна, можете да очаквате да платите средно около 13,52 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,98 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Шумен до Варна ще ви струва средно 13,52 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Шумен до Варна с автобус?

При разстояние от 80,81 km между Шумен и Варна, обикновено отнема 1 ч 7 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 7 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Шумен и Варна с автобус обикновено отнема 1 ч 7 мин, за да се измине разстояние от 80,81 km. Най-краткото пътуване от Шумен до Варна ще ви отнеме 0 ч 55 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Варна е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Шумен до Варна?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Шумен и Варна. Можете да започнете пътуването си в Шумен на спирки като Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5. Те се свързват със спирки, включително Varna Airport, VAR,Varna Coach Station в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Шумен до Варна.

Колко пъти на ден има пътувания от Шумен до Варна?

Ще можете да пътувате от Шумен до Варна, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 14 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Шумен до Варна, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 14 директни връзки от Шумен до Варна всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Varna

Евтини билети за автобус от Шумен до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,00 лв. до 11,15 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 10% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Шумен до Варна

Най-евтините автобусни билети Шумен - Варна могат да бъдат намерени само за 8,22 лв., ако имате късмет, или средно за 9,87 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,04 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с автобус

Когато пътувате до Варна с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Grup Plus and Group Plus от Шумен до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Варна от bus.
съоръжения Grup Plus Group Plus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check

Шумен до Варна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.66kg
Автобус
6.06kg
Полет
16.16kg
Кола
12.93kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Шумен до Варна?
Билет автобус от Шумен до Варна е 13,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Варна е 10,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Варна от автобус?
Шумен до Варна е 80,81 km.
Колко време трае автобус между Шумен и Варна?
Шумен до Варна е средно 1 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 55 мин.
Какви компании работят от Шумен до Варна?
Шумен до Варна се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Grup Plus and Group Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Шумен до Варна?
Шумен до Варна има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Шумен до Варна?
Най-ранният автобус от Шумен до Варна тръгва на 01:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Шумен до Варна?
Последният автобус от Шумен до Варна тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Шумен до Варна?
Има средно 14 от Шумен до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Варна от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Шумен и Варна е 0 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Шумен към Варна?
Да, има директен автобус между Шумен и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Варна от автобус?
Пътуването на автобус от Шумен до Варна създава 6.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути