Намерете автобус от Шумен до Варна

Започва от
10 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 10 лв.

Утре

От 10 лв.

2 Дни

От 10 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Шумен до Варна

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Шумен до Варна? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Шумен до Варна?

Цените на автобусните билети от Шумен до Варна варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Шумен до Варна ще струват 3,76 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 22,35 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Шумен до Варна от Bus е 81 км и отнема 5 ч. 40 мин.. Има 28 връзки на ден, с първото заминаване на 12:20 и последното на 23:40. Възможно е да пътувате от Шумен до Варна от Bus само за 3,76 лв. или за 114,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,11 лв..

Най-добра цена 9,98 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 4 мин.
Връзка на ден 28
Най-ниската цена 9,98 лв.
Най-висока цена 114,94 лв.
Първо заминаване 02:15
Последно заминаване 23:40
Разстояние 81 km
Заминаване Шумен
Пристигане Варна
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (National),

Автобус Билети от Шумен до Варна

  Feb 03
  5.11
  Feb 04
  5.11
  Feb 05
  5.11
  Feb 06
  5.12
  Feb 07
  5.11
  -1°
  Feb 08
  5.1
  -2°
  Feb 09
  Още
  -2°
  Feb 10
  5.12
  -1°
  Feb 11
  5.11
  Feb 12
  5.12
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  5.11
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
10 лв.
Feb 04
Saturday
10 лв.
Feb 05
Sunday
10 лв.
Feb 06
Monday
10,02 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
10 лв.
Feb 08
Wednesday
-2°
9,98 лв.
Feb 09
Thursday
-2°
Още

Най-доброто време за резервация на Шумен - Варна пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Шумен до Варна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
23.085kg
Влак
1.134kg
Автобус
5.508kg
Кола
3.969kg

Настаняване, което може да харесате в Варна

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Шумен до Варна с автобус?

Пътуването между Шумен и Варна продължава около 81 km и обикновено отнема приблизително 5 ч. 40 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 55 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Шумен до Варна възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Шумен до Варна?

Първият заминаващ за деня от Шумен до Варна тръгва в 12:20, докато последния отпътуващ за деня е в 23:40. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Шумен и Варна. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шумен до Варна с автобус?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като Shumen Bus Station, Shumen Bus Station, Boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen. Те ви свързват със спирки, включително Варна Централна автогара, Varna Bus Station, Vladislav Varnenchik St 158, Varna, Varna Bus Station and Varna, Sveti Ivan Rilski в Варна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Варна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Шумен до Варна?

Точният брой на пътуванията от Шумен до Варна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 18 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Grup Plus Gmbh and Distribusion. В особено натоварени дни може да има до 36 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Шумен до Варна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Шумен до Варна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 10 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване