Намерете автобус от Шумен до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 16:15
Последно отпътуване 21:05
разстояние 81 km

Намерете вашите автобусни връзки от Шумен до Варна на virail

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Шумен до Варна е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Шумен до Варна?

Автобусните билети от Шумен до Варна струват средно 9,03 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Шумен до Варна само за 8,87 лв..

Цена на билет - всеки ден

9 лв. 9 лв. 9 лв. 9 лв. Още Още 9,02 лв.

Автобуси от Шумен до Варна

В колко часа тръгват автобусите за Варна?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 10 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Варна за :40 мин.. Първият автобус е насрочен за 02:00, а последният за 21:05.

Имайки предвид краткото разстояние между Шумен и Варна, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки има от Шумен до Варна всеки ден?

6.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Шумен до Варна с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 6.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Шумен до Варна с автобус, има 6.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6.5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.