Намерете автобус от Балчик до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 09:50
Последно отпътуване 21:50
разстояние 30 km

С автобус от Балчик до Варна: с virail е по-лесно

Ако търсите евтини автобусни билети от Балчик до Варна, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват автобусните билети от Балчик до Варна?

Автобусните билети от Балчик до Варна струват средно 6 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Балчик до Варна само за 5,98 лв..

Автобуси от Балчик до Варна

Кога заминават първите и последните автобуси от Балчик до Варна?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 14 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Варна за :55 мин.. Първият автобус е насрочен за 08:55, а последният за 21:50.

Тъй като пътуването от Балчик до Варна не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

При пътуване с автобус до Варна от Балчик: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Балчик до Варна с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Балчик до Варна с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.