Полет Варна - София цени от 111,95 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 345,00 лв.
утре 159,11 лв.
2 дни 155,14 лв.
3 дни 135,45 лв.

Варна до София с полет

Пътуването от Варна до София от полет е 378,54 km и отнема 0 ч 50 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до София от полет само за 111,95 лв. или за 507,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 111,95 лв..

Най-ниската цена111,95 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 50 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена111,95 лв.
Най-висока цена507,01 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние378,54 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСофия
ПревозвачиBulgaria Air

Полет Билети от Varna до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Варна до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Варна до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до София. Средно обаче ще платите около 173,80 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 111,95 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Варна до София със самолет?

Средното време за пътуване е 0 ч 50 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 378,54 km от Варна до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до София да отнеме повече от 0 ч 50 мин. Пътуването между Варна и София със самолет обикновено отнема 0 ч 50 мин, за да се покрие разстояние от 378,54 km. Най-краткото пътуване от Варна до София ще ви отнеме 0 ч 50 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Варна до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Варна в 08:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 08:30 ч., а последният - в 23:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са летищата по маршрута от Варна до София?

Ще можете да тръгнете от Варна, като използвате летища като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те ви свързват с летища, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Варна, или в София, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за София?

Точният брой на пътуванията от Варна до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Sofia

Евтини билети за полет от Варна до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 125,26 лв. до 156,15 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 20% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Варна до София

Най-евтините самолетни билети Варна - София могат да бъдат намерени само за 90,85 лв., ако имате късмет, или средно за 147,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 229,57 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Bulgaria Air от Варна до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до София от plane.
съоръжения Bulgaria Air
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Варна до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
26.5kg
Автобус
28.39kg
Полет
75.71kg
Кола
60.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Варна до София?
Билет полет от Варна до София е 173,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 111,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до София е 111,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и София от полет?
Варна до София е 378,54 km.
Колко време трае полет между Варна и София?
Варна до София е средно 0 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Колко полет на ден преминават от Варна до София?
Варна до София има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Варна до София?
Най-ранният полет от Варна до София тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Варна до София?
Последният полет от Варна до София тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 111,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до София?
Има средно 3 от Варна до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Варна и София е 0 ч 50 мин.
Има ли директен полет от Варна към София?
Да, има директен полет между Варна и София.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до София от полет?
Пътуването на полет от Варна до София създава 75.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути