• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете полет от Варна до София Тръгване от 13,30 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

С Полет

Утре

С Полет

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до София

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за самолетни билети от Варна до София?

Най-евтините самолетни билети от Варна до София струват 13,30 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 153,71 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до София.Варна да се София с полет

Най-добра цена 13,30 лв.
Продължителност на пътуването 50 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 20:10
Последно отпътуване 19:30
разстояние 378 km

Цена на билет Варна - София всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
29,96 лв.
29,90 лв.
29,96 лв.
29,96 лв.
29,96 лв.
29,96 лв.
29,96 лв.
102,58 лв.
56,76 лв.
52,67 лв.
58,44 лв.
60,10 лв.
41,66 лв.
53,41 лв.

Обобщение на маршрута от plane

Връзки
2
Превозвачи
18
Минимална цена
13,30 лв.
Максимална цена
1 235,79 лв.
Bulgaria Air-logo
Bulgaria Air
Времетраене: 50 мин.
Varna - Sofia
20:10 - 21:00
56,76 лв.
Bulgaria Air-logo
Bulgaria Air
Времетраене: 50 мин.
Varna - Sofia
08:35 - 09:25
88,50 лв.
Ryanair-logo
Ryanair
Времетраене: 1 ч.
Varna - Sofia
13:40 - 14:40
88,50 лв.

Колко дълго е пътуването от Варна до София със самолет?

За да стигнете по-бързо от Варна до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и София ще завършат пътуването през 45 мин.. Средно ще ви отнеме около 50 мин., за да пътувате 379 km между Варна и София.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до София, който обикновено тръгва в 21:30. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:30. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

При пътуване от Варна до София кои летища мога да използвам?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и София. Можете да започнете пътуването си в Варна на летища като Varna. Те се свързват с летища, включително Aéroport Intl De Sofia (Vrajdebna) and Sofia в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до София.

Колко пътувания от Варна до София се извършват всеки ден?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Варна до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 5 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bulgaria Air, Wizz Air, Turkish Airlines, Austrian Airlines, , Lufthansa, Ryanair, การบินไทย, EasyJet, Czech Airlines, SWISS, Windrose, LOT, Israir, Lauda, Alitalia, Air France and Air Serbia и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от Варна, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени.