Намерете полет от Варна до София

Започва от
42,81 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

откривам
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до София

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за самолетни билети от Варна до София?

Най-евтините самолетни билети от Варна до София струват 42,81 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 59,29 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до София.Варна да се София с полет

Най-добра цена 42,81 лв.
Продължителност на пътуването 50 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 16:20
Последно отпътуване 16:20
разстояние 378 km
Заминаване Варна
Пристигане София
Превозвачи Bulgaria Air, Wizz Air, Turkish Airlines, Austrian Airlines, , Lufthansa, Ryanair, การบินไทย, Hahn Air, EasyJet, Czech Airlines, SWISS, LOT Polish Airlines, Windrose, LOT, Israir, Lauda, Alitalia, Air France, Air Serbia, Blue Air, Ita airways

Цена на билет Варна - София всеки ден

 
Днес
Още
32,93 лв.
Утре
Още
32,93 лв.
След 2 дни
Още
32,93 лв.
След 3 дни
Още
32,93 лв.
След 4 дни
Още
32,99 лв.
След 5 дни
Още
33,07 лв.
След 6 дни
Още
33,07 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
3
Превозвачи
22
Минимална цена
42,81 лв.
Максимална цена
535,81 лв.

Варна - София

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Варна до София със самолет?

За да стигнете по-бързо от Варна до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и София ще завършат пътуването през 50 мин.. Средно ще ви отнеме около 50 мин., за да пътувате 379 km между Варна и София.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Варна в 16:20. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 16:20. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

При пътуване от Варна до София кои летища мога да използвам?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и София. Можете да започнете пътуването си в Варна на летища като Varna. Те се свързват с летища, включително Sofia в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до София.

Колко пътувания от Варна до София се извършват всеки ден?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Варна до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 4 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bulgaria Air, Wizz Air, Turkish Airlines, Austrian Airlines, , Lufthansa, Ryanair, การบินไทย, Hahn Air, EasyJet, Czech Airlines, SWISS, LOT Polish Airlines, Windrose, LOT, Israir, Lauda, Alitalia, Air France, Air Serbia, Blue Air and Ita airways и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от Варна, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване