Автобус Бургас - Плевен цени от 55,67 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Плевен с автобус

Пътуването от Бургас до Плевен от автобус е 253,41 km и отнема 11 ч 57 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 12:31 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Плевен от автобус само за 55,67 лв. или за 76,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 55,67 лв..

Най-ниската цена55,67 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 57 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена55,67 лв.
Най-висока цена76,22 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване12:31 ч.
Разстояние253,41 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеПлевен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Бургас до Плевен

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Бургас до Плевен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Плевен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Бургас до Плевен?

Цените на автобусните билети от Бургас до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Плевен ще струват 55,67 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 61,72 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Бургас до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 61,72 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Плевен с автобус?

При разстояние от 253,41 km между Бургас и Плевен, обикновено отнема 11 ч 57 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 11 ч 57 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Бургас и Плевен е около 253,41 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 11 ч 57 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Плевен продължават 9 ч 4 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Плевен?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. Те ви свързват със спирки, включително Pleven, Pleven в Плевен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Плевен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Плевен?

Маршрутът от Бургас до Плевен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Плевен

Евтини билети за автобус от Бургас до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Плевен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Плевен

Най-евтините автобусни билети Бургас - Плевен могат да бъдат намерени само за 26,63 лв., ако имате късмет, или средно за 36,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 62,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с автобус

Когато пътувате до Плевен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Плевен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Плевен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.74kg
Автобус
19.01kg
Полет
50.68kg
Кола
40.55kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Плевен?
Билет автобус от Бургас до Плевен е 61,72 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 55,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Плевен е 55,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Плевен от автобус?
Бургас до Плевен е 253,41 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Плевен?
Бургас до Плевен е средно 11 ч 57 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 4 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Плевен?
Бургас до Плевен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Плевен?
Най-ранният автобус от Бургас до Плевен тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Плевен?
Последният автобус от Бургас до Плевен тръгва на 12:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 55,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Плевен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Плевен е 9 ч 4 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Плевен?
Да, има директен автобус между Бургас и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Плевен от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Плевен създава 19.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути