Намерете автобус от Бургас до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 22,96 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 253 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Бургас до Плевен

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Бургас до Плевен. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Плевен?

Автобусните билети от Бургас до Плевен струват средно 23,24 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Бургас до Плевен само за 22,79 лв..

Цена на билет - всеки ден

22,98 лв. Още 23 лв. Още 23 лв. Още 23 лв.

Автобуси от Бургас до Плевен

За кога са планирани автобусите по линията Бургас - Плевен?

Пътуването от Бургас до Плевен отнема 6 ч. 35 мин.. Докато първият автобус тръгва от Бургас в 16:00, последният е планиран за 15:00.

Тъй като пътуването от Бургас до Плевен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Плевен от Бургас с автобус?

Ако искате да пътувате от Бургас до Плевен с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Плевен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Бургас до Плевен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.