Намерете автобус от Бургас до Плевен

Започва от
27,94 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 29,94 лв.
С Автобус

Утре

От 29,92 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Бургас до Плевен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Плевен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Плевен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Плевен?

Цените на автобусните билети от Бургас до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Плевен ще струват 27,94 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 35,25 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Бургас да се Плевен с автобус

Най-добра цена 29,92 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 1 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 253 km
Заминаване Бургас
Пристигане Плевен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет Бургас - Плевен всеки ден

 
Днес
Още
30,08 лв.
Утре
Още
29,94 лв.
След 2 дни
Още
29,92 лв.
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
5
Превозвачи
4
Минимална цена
27,94 лв.
Максимална цена
47,45 лв.

Бургас - Плевен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Бургас до Плевен с автобус?

Пътуването между Бургас и Плевен продължава около 254 km и обикновено отнема приблизително 7 ч. 31 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч. 35 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Плевен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Плевен?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Плевен, който тръгва в 15:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Плевен?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas, Burgas Avtobus, Burgas Bus Station Burgas West, Debelt Street, Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1 and Burgas Central Bus Station West. Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като Pleven, Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square, Pleven Bus Station and Pleven, Pleven. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Плевен?

Маршрутът от Бургас до Плевен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 14 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване