• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Бургас до Плевен Тръгване от 22,79 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Плевен

Пътуване от Бургас до Плевен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Плевен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Плевен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Плевен?

Цените на автобусните билети от Бургас до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Плевен ще струват 22,79 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 28,01 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Бургас да се Плевен с автобус

Най-добра цена 27,97 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 253 km

Цена на билет Бургас - Плевен всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
27,97 лв.
27,97 лв.
27,97 лв.
27,97 лв.
Още
Още
Още

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
22,79 лв.
Максимална цена
28,07 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 6 ч. 35 мин.
Burgas Central Bus Station West - Pleven Bus Station
15:00 - 21:35
27,97 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 6 ч. 35 мин.
Burgas Avtobus - Pleven
15:00 - 21:35
28,01 лв.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Плевен с автобус?

При разстояние от 254 km между Бургас и Плевен, обикновено отнема 6 ч. 35 мин., за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч. 35 мин.. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Плевен?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Плевен, който тръгва в 15:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Плевен?

В Бургас спирките за заминаване включват Burgas, Burgas Avtobus, Burgas Central Bus Station West and Odesa Bus station Burgas West, Debelt St. Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като Pleven, Pleven Bus Station and Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Плевен?

Маршрутът от Бургас до Плевен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 3 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.