Автобус Бургас - Плевен цени от 29,92лв.

Започва от
29,92лв.
откривам

Бургас до Плевен с автобус

Пътуването от Бургас до Плевен от автобус е 253,1 km и отнема 6 ч. 35 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 02:00 и последното на 16:00. Възможно е да пътувате от Бургас до Плевен от автобус само за 29,92лв. или за 94,08лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,92лв..

Най-добра цена 29,92лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 29,92лв.
Най-висока цена 94,08лв.
Първо заминаване 02:00
Последно заминаване 16:00
Разстояние 253,1 km
Заминаване Бургас
Пристигане Плевен
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Бургас до Плевен

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуване от Бургас до Плевен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Плевен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Плевен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Плевен?

Цените на автобусните билети от Бургас до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бургас до Плевен ще струват 29,76лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 46,36лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Плевен

 
Sep 26
вторник
22°
Още
Sep 27
сряда
22°
18,43лв.
Sep 28
четвъртък
22°
20,68лв.
Sep 29
петък
22°
18,39лв.
Sep 30
събота
22°
Още
Oct 01
неделя
22°
20,10лв.
Oct 02
понеделник
23°
18,35лв.
Евтини билети за от Бургас до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30лв. до 32лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Плевен

Най-евтините автобусни билети Бургас - Плевен могат да бъдат намерени само за 27лв., ако имате късмет, или средно за 29лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с автобус

Когато пътувате до Плевен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Плевен от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Бургас до Плевен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.7kg
Автобус
18.0kg
Полет
720.8kg
Кола
69.5kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Плевен?
Билет автобус от Бургас до Плевен е 37,92лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,92лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Плевен е 29,92лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Плевен от автобус?
Бургас до Плевен е 253,1 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Плевен?
Бургас до Плевен е средно 8 ч.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 35 мин..
Какви компании работят от Бургас до Плевен?
Бургас до Плевен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Плевен?
Бургас до Плевен има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Плевен?
Най-ранният автобус от Бургас до Плевен тръгва на 02:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Плевен?
Последният автобус от Бургас до Плевен тръгва на 16:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,92лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Плевен?
Има 6 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Плевен. Можете да преминете от Burgas, Burgas Avtobus, Odesa Bus Station Burgas West, Debelt St, Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1, Burgas Central Bus Station West and Burgas Otogar и можете да стигнете до Pleven, Pleven Pleven Bus Station, Ivan Mendilikov Square and Pleven Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Плевен?
Има средно 2 от Бургас до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Плевен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Плевен е 6 ч. 35 мин..
Има ли директен автобус от Бургас към Плевен?
Да, има директен автобус между Бургас и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Плевен от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Плевен създава 18.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути