Автобус Плевен - София цени от 17,75 лв.

Започва от
17,75 лв.
откривам

Плевен до София с автобус

Пътуването от Плевен до София от автобус е 132,14 km и отнема 2 ч 43 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 03:45 ч. и последното на 19:00 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до София от автобус само за 17,75 лв. или за 21,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,75 лв..

Най-ниската цена17,75 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 43 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена17,75 лв.
Най-висока цена21,68 лв.
Първо заминаване03:45 ч.
Последно заминаване19:00 ч.
Разстояние132,14 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni, Group Plus

Автобус Билети от Pleven до Sofia

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуването ви от Плевен до София с Virail

Планирате да пътувате от Плевен до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Плевен до София?

Когато пътувате от Плевен до София, можете да очаквате да платите средно около 19,74 лв.. Може да успеете да намерите цени до 17,75 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 19,74 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Плевен до София.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Плевен до София с автобус?

Разстоянието между Плевен и София е приблизително 132,14 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 43 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Плевен и София продължава около 132,14 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 43 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 34 мин. Ако се опитвате да стигнете от Плевен до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Плевен до София с автобус?

Можете да тръгнете от Плевен на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Плевен и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Плевен до София?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от Плевен до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 14 заминаващи от Плевен, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Sofia

Евтини билети за автобус от Плевен до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,73 лв. до 18,29 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 3% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Плевен до София

Най-евтините автобусни билети Плевен - София могат да бъдат намерени само за 12,19 лв., ако имате късмет, или средно за 16,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, Group Plus and Grup Plus от Плевен до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni Group Plus Grup Plus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

Плевен до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.25kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.43kg
Кола
21.14kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Плевен до София?
Билет автобус от Плевен до София е 19,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до София е 17,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и София от автобус?
Плевен до София е 132,14 km.
Колко време трае автобус между Плевен и София?
Плевен до София е средно 2 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 34 мин.
Какви компании работят от Плевен до София?
Плевен до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, Group Plus and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Плевен до София?
Плевен до София има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Плевен до София?
Най-ранният автобус от Плевен до София тръгва на 03:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Плевен до София?
Последният автобус от Плевен до София тръгва на 19:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Плевен до София?
Има средно 14 от Плевен до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Плевен и София е 2 ч 34 мин.
Има ли директен автобус от Плевен към София?
Да, има директен автобус между Плевен и София.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до София от автобус?
Пътуването на автобус от Плевен до София създава 9.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути