Намерете автобус от Сливен до Плевен

Започва от
25,03 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуване от Сливен до Плевен с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Плевен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Сливен до Плевен?

Най-евтините автобусни билети от Сливен до Плевен струват 9,37 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 33,58 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Плевен.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Сливен до Плевен от Bus е 161 км и отнема 7 ч. 36 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:50 и последното на 16:50. Възможно е да пътувате от Сливен до Плевен от Bus само за 9,37 лв. или за 89,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 25,01 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 45 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 25,01 лв.
Най-висока цена 28,86 лв.
Първо заминаване 16:50
Последно заминаване 16:50
Разстояние 161 km
Заминаване Сливен
Пристигане Плевен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Сливен до Плевен

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  12.78
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  Още
  -3°
  Feb 09
  Още
  -3°
  Feb 10
  Още
  -1°
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
Още
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
25,01 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
Още
Feb 08
Wednesday
-3°
Още
Feb 09
Thursday
-3°
Още

Най-доброто време за резервация на Сливен - Плевен пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Сливен до Плевен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
46.17kg
Влак
2.268kg
Автобус
11.016kg
Кола
7.938kg

Настаняване, което може да харесате в Плевен

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до Плевен с автобус?

Пътуването между Сливен и Плевен с автобус обикновено отнема 7 ч. 36 мин., за да се измине разстояние от 162 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Плевен ще ви отнеме 4 ч. 45 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Плевен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сливен до Плевен?

По принцип първото отпътуване за деня от Сливен ще бъде в 16:50, а последното - в 16:50. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Плевен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Плевен?

В Сливен спирките за заминаване включват Sliven, Bus And Coach Station Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Сливен Централна автогара and Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като Pleven, Pleven Pleven Bus Station, Ivan Mendilikov Square, Pleven Bus Station and Pleven, Pleven. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Сливен до Плевен има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Сливен до Плевен, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 12 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Сливен и Плевен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване