Намерете влак от Плевен до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,36 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 22 мин.
връзки на ден 31
Първо заминаване 04:58
Последно отпътуване 21:24
разстояние 132 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Плевен до София

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Плевен до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Плевен до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Плевен до София също само за 1,36 лв., докато средната цена е 8,63 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Плевен до София с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Плевен до София, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

12,65 лв. 11,99 лв. 12,05 лв. 12,01 лв. 12,01 лв. Още 12,01 лв.

Влакове от Плевен до София

За кога са насрочени първите и последните влакове от Плевен до София

С най-бързите връзки ще бъдете в София за 2 ч. 31 мин., но средно отнема 3 ч. 22 мин.. Първият влак, водещ до София е в 04:58, докато последният тръгва от Плевен в 21:24.

Кои станции обслужват железопътната линия Плевен - София?

Влаковете до София заминават от Плевен от ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД и пристигат на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Плевен до София всеки ден?

Ако желаете да отидете в София от Плевен с влак, 31 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 17 маршрута са преки линии, докато 14 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

31 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Плевен до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.