Намерете влак от Плевен до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
Връзки на ден 160
Първо заминаване: 03:13
Последно отпътуване: 19:38
Разстояние 132km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Плевен до София

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Плевен до София. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Плевен до София?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Плевен и София.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Плевен до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Плевен до София от 4,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,58 лв..

Влакове от Плевен до София


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Плевен - София?

Можете да хванете влака до София на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН, който пристига на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Пътуване с влак до София от Плевен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до София от Плевен, моля имайте предвид, че има 25 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 14 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Плевен до София и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 30 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 2 hours and 39 minutes. Първият влак тръгва от Плевен в 07:11, докато последният тръгва в 18:11.