Влак Плевен - София цени от 5,17 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Плевен до София с влак

Пътуването от Плевен до София от влак е 132,14 km и отнема 3 ч 29 мин. Има 20 връзки на ден, с първото заминаване на 01:48 ч. и последното на 18:43 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до София от влак само за 5,17 лв. или за 17,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,17 лв..

Най-ниската цена5,17 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 29 мин
Връзка на ден20
Най-ниската цена5,17 лв.
Най-висока цена17,22 лв.
Първо заминаване01:48 ч.
Последно заминаване18:43 ч.
Разстояние132,14 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Плевен до София

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Плевен до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Плевен до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Плевен до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до София. Средно обаче ще платите около 10,66 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,17 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Плевен до София, можете да очаквате да платите средно около 10,66 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Плевен до София с влак?

Пътуването между Плевен и София с влак е приблизително 132,14 km. Ще ви отнеме около 3 ч 29 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Плевен и София е около 132,14 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 29 мин. Обаче най-бързите маршрути между Плевен и София продължават 2 ч 38 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Плевен до София с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Плевен и София. Можете да започнете пътуването си в Плевен на спирки като Pleven, Pleven. Те се свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Плевен до София.

Колко пътувания от Плевен до София се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Плевен до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 20 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Плевен до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Плевен до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 11 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Плевен до София

Евтини билети за влак от Плевен до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Плевен до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 5,19 лв. до 13,83 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 62% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Плевен до София

Най-евтините билети за влак Плевен - София могат да бъдат намерени само за 4,89 лв., ако имате късмет, или средно за 8,60 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Плевен до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Плевен до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.25kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.43kg
Кола
21.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и София са 9.25kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и София? Като вземете влака между Плевен и София, ще спестите 17.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.66kg спрямо автобус и 11.89kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до София?
Билет влак от Плевен до София е 10,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,17 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до София е 5,17 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и София от влак?
Плевен до София е 132,14 km.
Колко време трае влак между Плевен и София?
Плевен до София е средно 3 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 38 мин.
Колко влак на ден преминават от Плевен до София?
Плевен до София има средно 20 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до София?
Най-ранният влак от Плевен до София тръгва на 01:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до София?
Последният влак от Плевен до София тръгва на 18:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,17 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Плевен до София?
Има средно 11 от Плевен до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и София е 2 ч 38 мин.
Има ли директен влак от Плевен към София?
Да, има директен влак между Плевен и София.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до София от влак?
Пътуването на влак от Плевен до София създава 9.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути