Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Ловеч до Плевен

Тръгване от
1,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Плевен

откривам

Пътуването ви от Ловеч до Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Ловеч до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Ловеч до Плевен?

Когато пътувате от Ловеч до Плевен, можете да очаквате да платите средно около 5,16 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Ловеч да се Плевен с автобус

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 40 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 20:55
Последно отпътуване 20:55
разстояние 33 km

Цена на билет Ловеч - Плевен всеки ден

 
Днес
3,99 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
1,99 лв.
Максимална цена
6,34 лв.

Ловеч - Плевен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

3,99 лв.

Дата
петък 28 януари 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Lovech Bus Station - Pleven Bus Station
20:55 - 21:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
40 мин.
CO2: 1.04kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 40 мин.
Lovech Bus Station - Pleven Bus Station
20:55 - 21:35
3,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 40 мин.
Lovech Bus Station - Pleven
20:55 - 21:35
6,32 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Ловеч до Плевен с автобус?

Разстоянието между Ловеч и Плевен е приблизително 33 km. Като цяло ще ви отнеме около 40 мин., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Ловеч до Плевен?

Първото пътуване през нощта тръгва от Ловеч в 20:55. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:55. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Ловеч и Плевен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Ловеч до Плевен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Ловеч от следните спирки: Lovech Bus Station, Lovech and Lovech Bus station, 3-ti Mart St. Пристигайки в Плевен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Pleven Bus Station, Pleven and Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Плевен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Ловеч за Плевен?

Точният брой на пътуванията от Ловеч до Плевен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 2 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Ловеч до Плевен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Ловеч до Плевен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33