Намерете автобус от Ловеч до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,99 лв.
Продължителност на пътуването 40 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 20:55
Последно отпътуване 20:55
разстояние 33 km

Намерете с virail своя автобус от Ловеч до Плевен

Ако търсите евтини автобусни билети от Ловеч до Плевен, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват автобусните билети от Ловеч до Плевен?

Можете да намерите автобусни билети от Ловеч до Плевен средно за 1,99 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 1,98 лв..

Цена на билет - всеки ден

1,99 лв. Още Още 1,99 лв. Още Още Още

Автобуси от Ловеч до Плевен

Кога заминават първите и последните автобуси от Ловеч до Плевен?

За да стигнете от Ловеч до Плевен с автобус, ще ви отнеме 40 мин.. Първото заминаване е планирано за 20:55, докато последният автобус е в 20:55.

Тъй като пътуването от Ловеч до Плевен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Плевен от Ловеч с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ловеч до Плевен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Плевен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Ловеч до Плевен с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.