Намерете автобус от Свищов до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,10 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 06:00
разстояние 63 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Свищов до Плевен

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Свищов до Плевен. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Свищов до Плевен?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Свищов до Плевен от 4,98 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Свищов до Плевен струват около 6,08 лв..

Цена на билет - всеки ден

6,10 лв. 6,10 лв. Още Още Още Още Още

Автобуси от Свищов до Плевен

За кога са планирани автобусите по линията Свищов - Плевен?

Докато първият автобус тръгва в 16:40, последният тръгва от Свищов в 06:00. Продължителността на пътуването е средно 1 ч. 36 мин., но може да ви отнеме само :1 ч. 6 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от Свищов до Плевен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Плевен от Свищов с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Свищов до Плевен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Плевен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Свищов до Плевен с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.