Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Габрово до Плевен Тръгване от 9,92 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Плевен

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Габрово до Плевен

Планирате да пътувате от Габрово до Плевен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Габрово до Плевен?

Най-евтините автобусни билети от Габрово до Плевен струват 9,92 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 13,18 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Габрово до Плевен.Габрово да се Плевен с автобус

Най-добра цена 12,01 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 19:20
Последно отпътуване 19:20
разстояние 84 km

Цена на билет Габрово - Плевен всеки ден

 
Днес
Още
Утре
12,01 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
12,01 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
9,92 лв.
Максимална цена
14,36 лв.

Габрово - Плевен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

12,01 лв.

Дата
неделя 5 декември. 2021
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Gabrovo Bus Station - Pleven Bus Station
19:20 - 21:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
2 ч. 15 мин.
CO2: 2.68kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 2 ч. 15 мин.
Gabrovo Bus Station - Pleven Bus Station
19:20 - 21:35
12,01 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 2 ч. 15 мин.
Stefan Karadja - Pleven
19:20 - 21:35
14,34 лв.

Колко време отнема пътуването от Габрово до Плевен с автобус?

Разстоянието между Габрово и Плевен е приблизително 84 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч. 15 мин., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Габрово до Плевен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Габрово до Плевен, който обикновено тръгва в 19:20. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:20. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Габрово до Плевен?

Ще можете да напуснете Габрово, като използвате спирки като Gabrovo, Stefan Karadja, Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2 and Gabrovo Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Pleven, Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square and Pleven Bus Station в Плевен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Габрово, или в Плевен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Габрово до Плевен?

Маршрутът от Габрово до Плевен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Габрово са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Габрово до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback