Автобус София - Петрич цени от 18,96 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 19,00 лв.
утре 19,00 лв.
2 дни 19,02 лв.
3 дни 19,06 лв.

София до Петрич с автобус

Пътуването от София до Петрич от автобус е 144,71 km и отнема 3 ч 31 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:40 ч. и последното на 12:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Петрич от автобус само за 18,96 лв. или за 24,60 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,96 лв..

Най-ниската цена18,96 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 31 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена18,96 лв.
Най-висока цена24,60 лв.
Първо заминаване06:40 ч.
Последно заминаване12:00 ч.
Разстояние144,71 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПетрич
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Petrich

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Петрич с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Петрич. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Петрич?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Петрич. Средно обаче ще платите около 21,13 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 18,96 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Петрич, можете да очаквате да платите средно около 21,13 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Петрич с автобус?

Пътуването между София и Петрич с автобус е приблизително 144,71 km. Ще ви отнеме около 3 ч 31 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между София и Петрич е около 144,71 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 31 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Петрич продължават 3 ч 20 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Петрич?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Петрич, който тръгва в 06:40 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 12:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Петрич, който обикновено тръгва в 06:40 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 12:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Петрич?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Петрич на следните спирки: Petrich, Bus Station Petrich (Петрич, Автогара Петрич). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Петрич. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Петрич?

Точният брой на пътуванията от София до Петрич може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 7 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Петрич. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Петрич варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 7 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Petrich

Евтини билети за автобус от София до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Petrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,73 лв. до 20,92 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 10% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с автобус

Когато пътувате до Петрич с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Петрич от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Петрич Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.13kg
Автобус
10.85kg
Полет
28.94kg
Кола
23.15kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Петрич?
Билет автобус от София до Петрич е 21,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Петрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Петрич е 18,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Петрич от автобус?
София до Петрич е 144,71 km.
Колко време трае автобус между София и Петрич?
София до Петрич е средно 3 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Петрич?
София до Петрич има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Петрич?
Най-ранният автобус от София до Петрич тръгва на 06:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Петрич?
Последният автобус от София до Петрич тръгва на 12:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Петрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 18,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Петрич?
Има средно 7 от София до Петрич.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Петрич от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Петрич е 3 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от София към Петрич?
Да, има директен автобус между София и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за София до Петрич от автобус?
Пътуването на автобус от София до Петрич създава 10.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Петрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути