Автобус София - Петрич цени от 19лв.

Започва от
19лв.
откривам

София до Петрич с автобус

Пътуването от София до Петрич от автобус е 144,5 km и отнема 3 ч. 20 мин.. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 07:40 и последното на 13:00. Възможно е да пътувате от София до Петрич от автобус само за 19лв. или за 22,89лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19лв..

Най-добра цена 19лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 20 мин.
Връзка на ден 8
Най-ниската цена 19лв.
Най-висока цена 22,89лв.
Първо заминаване 07:40
Последно заминаване 13:00
Разстояние 144,5 km
Заминаване София
Пристигане Петрич
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Петрич

  Sep 26
  19,02лв.
  20°
  Sep 27
  19,02лв.
  19°
  Sep 28
  19лв.
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  19,02лв.
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  19,02лв.
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от София до Петрич с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Петрич? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Петрич?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Петрич. Средно обаче ще платите около 20,94лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 18,55лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Петрич

 
Sep 26
вторник
20°
10,08лв.
19,02лв.
Sep 27
сряда
19°
5,03лв.
19,02лв.
Sep 28
четвъртък
20°
10,06лв.
19лв.
Sep 29
петък
22°
Още
Още
Sep 30
събота
23°
10,08лв.
19,02лв.
Oct 01
неделя
23°
Още
Още
Oct 02
понеделник
23°
Още
Още
Евтини билети за от София до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Петрич

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 19лв. до 20лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Петрич

Най-евтините автобусни билети София - Петрич могат да бъдат намерени само за 15лв., ако имате късмет, или средно за 18лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с автобус

Когато пътувате до Петрич с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Петрич от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Петрич Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.2kg
Автобус
8.0kg
Полет
319.4kg
Кола
30.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Петрич?
Билет автобус от София до Петрич е 20,96лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Петрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Петрич е 19лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Петрич от автобус?
София до Петрич е 144,5 km.
Колко време трае автобус между София и Петрич?
София до Петрич е средно 3 ч. 32 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 20 мин..
Какви компании работят от София до Петрич?
София до Петрич се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Петрич?
София до Петрич има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Петрич?
Най-ранният автобус от София до Петрич тръгва на 07:40. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Петрич?
Последният автобус от София до Петрич тръгва на 13:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Петрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 19лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Петрич?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Петрич. Можете да преминете от Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Serdika, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Central Bus Station и можете да стигнете до Svoboda, Petrich, Petrich Bus Station, Svoboda Street and Petrich, Bus Station Petrich (Петрич, Автогара Петрич).
Колко директни връзки преминават от София до Петрич?
Има средно 8 от София до Петрич.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Петрич от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Петрич е 3 ч. 20 мин..
Има ли директен автобус от София към Петрич?
Да, има директен автобус между София и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за София до Петрич от автобус?
Пътуването на автобус от София до Петрич създава 8.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Петрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути