Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Петрич

Тръгване от
14,95 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 17,01 лв.
С Автобус

Утре

От 17,02 лв.
С Автобус

2 Дни

От 17,02 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Петрич

откривам

Бързо и лесно пътуване от София до Петрич с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Петрич? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Петрич?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Петрич. Средно обаче ще платите около 18,07 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 14,95 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.София да се Петрич с автобус

Най-добра цена 17 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 53 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 06:40
Последно отпътуване 12:00
разстояние 145 km
Заминаване София
Пристигане Петрич
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет София - Петрич всеки ден

 
Днес
17 лв.
Утре
17,01 лв.
След 2 дни
17,02 лв.
След 3 дни
17,02 лв.
След 4 дни
17,02 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
17 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
13
Превозвачи
2
Минимална цена
14,95 лв.
Максимална цена
20,22 лв.

София - Петрич

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

17,00 лв.

Дата
вторник 24 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Petrich Bus Station
12:00 - 15:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 40 мин.
CO2: 5.09kg
Най-

Колко дълго е пътуването от София до Петричс автобус?

Разстоянието между София и Петрич е около 145 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч. 59 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Петрич продължават 3 ч. 20 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Петрич?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 06:40, а последното - в 12:00. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Петрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Петрич?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Serdika, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika and Sofia Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Петрич на следните спирки: Svoboda, Petrich, Petrich Bus station, Svoboda street and Petrich Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Петрич. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Петрич се извършват всеки ден?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от София до Петрич. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 26 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 10 заминаващи от София, които пътуват директно до Петрич. Има 2 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване