Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Сливен до Ямбол

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Ямбол

откривам

Пътуване от Сливен до Ямбол с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Ямбол? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Сливен да се Ямбол с автобус

разстояние 27 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
2
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Сливен - Ямбол

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 30 мин.
Сливен Централна автогара - Автогара Ямбол
17:45 - 18:15
2,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 30 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Yambol Bus Station
17:45 - 18:15
5,32 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 30 мин.
Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 - Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1
17:45 - 18:15
2,99 лв.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Ямбол с автобус?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 27 km от Сливен до Ямбол. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Ямбол да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Сливен до Ямбол?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сливен в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Ямбол могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Сливен до Ямбол?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Сливен Централна автогара, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Bus and Coach Station Sliven. Те ви свързват със спирки, включително Автогара Ямбол, Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1 and Yambol Bus Station в Ямбол. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Ямбол, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Сливен до Ямбол има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback