Автобус Кьолн - Улм цени от 36,75 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Улм с автобус

Пътуването от Кьолн до Улм от автобус е 357,22 km и отнема 10 ч 24 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 09:20 ч. и последното на 23:25 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Улм от автобус само за 36,75 лв. или за 293,48 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 36,75 лв..

Най-ниската цена36,75 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 24 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена36,75 лв.
Най-висока цена293,48 лв.
Първо заминаване09:20 ч.
Последно заминаване23:25 ч.
Разстояние357,22 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеУлм
ПревозвачиFlixBus DACH GmbH, BlaBlaCar BusОще

Автобус Билети от Кьолн до Улм

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Кьолн до Улм с Virail

Планирате да пътувате от Кьолн до Улм? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Кьолн до Улм?

Когато пътувате от Кьолн до Улм, можете да очаквате да платите средно около 92,93 лв.. Може да успеете да намерите цени до 36,75 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Улм. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Кьолн до Улм. Средно обаче ще платите около 92,93 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кьолн до Улм с автобус?

Пътуването от Кьолн до Улм с автобус обикновено отнема 10 ч 24 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 357,22 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 10 ч 24 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Кьолн и Улм продължава около 357,22 km и обикновено отнема приблизително 10 ч 24 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 35 мин. Ако се опитвате да стигнете от Кьолн до Улм възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Кьолн до Улм?

По принцип първото отпътуване за деня от Кьолн ще бъде в 09:20 ч., а последното - в 23:25 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кьолн до Улм могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Кьолн до Улм, който тръгва в 09:20 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:25 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Кьолн to Улм

Кои спирки се използват при пътуване от Кьолн до Улм?

В Кьолн спирките за заминаване включват Cologne Bonn Airport,Koeln Messe/deutz,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf. Когато пристигнете в Улм, може да успеете да слезете на спирки като ULM,Donautal, Ulm,Ulm Long distance Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Кьолн до Улм се извършват всеки ден?

Маршрутът от Кьолн до Улм се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кьолн са средно 11 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кьолн до Улм, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Улм. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Улм

Евтини билети за автобус от Кьолн до Улм
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Улм.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Улм, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Улм.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Улм

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Кьолн до Улм

Най-евтините автобусни билети Кьолн - Улм могат да бъдат намерени само за 36,10 лв., ако имате късмет, или средно за 63,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 113,55 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Улм с автобус

Когато пътувате до Улм с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда BlaBlaCar Bus and FlixBus от Кьолн до Улм
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Улм от bus.
съоръжения BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

Кьолн до Улм Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
25.01kg
Автобус
26.79kg
Полет
71.44kg
Кола
57.16kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Кьолн до Улм?
Билет автобус от Кьолн до Улм е 92,93 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 36,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Улм?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Улм е 36,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Улм от автобус?
Кьолн до Улм е 357,22 km.
Колко време трае автобус между Кьолн и Улм?
Кьолн до Улм е средно 10 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 35 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Улм?
Кьолн до Улм се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail FlixBus DACH GmbH, BlaBlaCar Bus, FlixBus and FlixBus Italia S.r.l. предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Кьолн до Улм?
Кьолн до Улм има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Кьолн до Улм?
Най-ранният автобус от Кьолн до Улм тръгва на 09:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Кьолн до Улм?
Последният автобус от Кьолн до Улм тръгва на 23:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Улм?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 36,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Улм?
Има средно 3 от Кьолн до Улм.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Улм от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Кьолн и Улм е 6 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Кьолн към Улм?
Да, има директен автобус между Кьолн и Улм.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Улм от автобус?
Пътуването на автобус от Кьолн до Улм създава 26.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Улм

Други популярни маршрути