Train Illustration

Намерете автобус от Благоевград до Петрич

Тръгване от
3,38 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 9,99 лв.
С Автобус

Утре

От 10,01 лв.
С Автобус

2 Дни

От 10,01 лв.

Пътуването ви от Благоевград до Петрич с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Благоевград до Петрич. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Благоевград до Петрич?

Когато пътувате от Благоевград до Петрич, можете да очаквате да платите средно около 12,89 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,38 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Благоевград да се Петрич с автобус

Най-добра цена 9,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 38 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 08:15
Последно отпътуване 14:10
разстояние 69 km
Заминаване Благоевград
Пристигане Петрич
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Благоевград - Петрич всеки ден

 
Днес
9,99 лв.
Утре
9,99 лв.
След 2 дни
10,01 лв.
След 3 дни
10,01 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
10,01 лв.
След 6 дни
9,99 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
9
Превозвачи
3
Минимална цена
3,38 лв.
Максимална цена
30,26 лв.

Благоевград - Петрич

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

9,99 лв.

Дата
четвъртък 18 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Автогара Благоевград - Petrich Bus Station
14:10 - 15:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 30 мин.
CO2: 2.44kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Благоевград до Петричс автобус?

Пътуването между Благоевград и Петрич с автобус обикновено отнема 1 ч. 48 мин., за да се измине разстояние от 70 km. Най-краткото пътуване от Благоевград до Петрич ще ви отнеме 1 ч. 20 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Петрич е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Благоевград до Петрич?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Благоевград до Петрич, който тръгва в 14:10. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 14:10. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Благоевград до Петрич?

В Благоевград спирките за заминаване включват Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad, Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12 and Blagoevgrad Bus Station. Когато пристигнете в Петрич, може да успеете да слезете на спирки като Svoboda, Petrich, Petrich Bus station, Svoboda street and Petrich Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Благоевград до Петрич има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Благоевград до Петрич, като използвате компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 12 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Благоевград до Петрич, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 9 директни връзки от Благоевград до Петрич всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване