Автобус Тимишоара - Плоещ цени от 53,40 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Тимишоара до Плоещ с автобус

Пътуването от Тимишоара до Плоещ от автобус е 385,26 km и отнема 14 ч 19 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от Тимишоара до Плоещ от автобус само за 53,40 лв. или за 389,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 53,40 лв..

Най-ниската цена53,40 лв.
Продължителност на пътуването14 ч 19 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена53,40 лв.
Най-висока цена389,37 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние385,26 km
ЗаминаванеТимишоара
ПристиганеПлоещ
ПревозвачиFlixBus, normandiaОще
Евтини билети за автобус от Тимишоара до Плоещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Тимишоара до Плоещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Тимишоара до Плоещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Тимишоара до Плоещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Тимишоара до Плоещ

Най-евтините автобусни билети Тимишоара - Плоещ могат да бъдат намерени само за 30,70 лв., ако имате късмет, или средно за 34,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 37,84 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плоещ с автобус

Когато пътувате до Плоещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus от Тимишоара до Плоещ
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Тимишоара до Плоещ от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Тимишоара до Плоещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
26.97kg
Автобус
28.89kg
Полет
77.05kg
Кола
61.64kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Тимишоара до Плоещ?
Билет автобус от Тимишоара до Плоещ е 114,98 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 53,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Тимишоара до Плоещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Тимишоара до Плоещ е 53,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Тимишоара и Плоещ от автобус?
Тимишоара до Плоещ е 385,26 km.
Колко време трае автобус между Тимишоара и Плоещ?
Тимишоара до Плоещ е средно 14 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 35 мин.
Какви компании работят от Тимишоара до Плоещ?
Тимишоара до Плоещ се покрива от оператор(и) 20. Можете да намерите на Virail FlixBus, normandia, exotic_travel, duda_trans, aventin, luna_tour, line_way, viitorul, erick_trans, vertrantis, autogari, autogenn, beps_travel, TransMarin , latino_expres, amarilia, simplicity, transemma, patonad_tour, fany and MirTrans Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Тимишоара до Плоещ?
Тимишоара до Плоещ има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Тимишоара до Плоещ?
Най-ранният автобус от Тимишоара до Плоещ тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Тимишоара до Плоещ?
Последният автобус от Тимишоара до Плоещ тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Тимишоара до Плоещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 53,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Тимишоара до Плоещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Тимишоара и Плоещ е 9 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Тимишоара към Плоещ?
Да, има директен автобус между Тимишоара и Плоещ.
Какви са емисиите на CO2 за Тимишоара до Плоещ от автобус?
Пътуването на автобус от Тимишоара до Плоещ създава 28.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Тимишоара

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Тимишоара

Международни маршрути от Тимишоара и близките райони

Други дестинации от Тимишоара

Основни маршрути до Плоещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути