Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Струмяни до Петрич

Тръгване от
3,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Петрич

откривам

Бързо и лесно пътуване от Струмяни до Петрич с Virail

Планирате да пътувате от Струмяни до Петрич? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Струмяни до Петрич?

Цените на автобусните билети от Струмяни до Петрич варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Струмяни до Петрич ще струват 3,99 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 5,83 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Струмяни да се Петрич с автобус

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 42 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 13:05
Последно отпътуване 15:00
разстояние 26 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
2
Минимална цена
3,99 лв.
Максимална цена
7,33 лв.

Струмяни - Петрич

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

5,01 лв.

Дата
понеделник 17 януари 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Strumyani Kareliya Hotel - Petrich Bus Station
13:05 - 13:50
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
45 мин.
CO2: 0.83kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 45 мин.
Strumyani Kareliya Hotel - Petrich Bus Station
13:05 - 13:50
5,01 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 45 мин.
Strumyani Kareliya Hotel - Svoboda
13:05 - 13:50
7,33 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 40 мин.
Strumyani Hotel Kareliya, Route E79 - Petrich Bus station, Svoboda street
15:00 - 15:40
5,01 лв.

Колко дълго е пътуването от Струмяни до Петричс автобус?

За да стигнете по-бързо от Струмяни до Петрич, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Струмяни и Петрич ще завършат пътуването през 40 мин.. Средно ще ви отнеме около 42 мин., за да пътувате 26 km между Струмяни и Петрич.

В колко часа са заминаващите от Струмяни до Петрич?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Струмяни до Петрич, който тръгва в 13:05. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Струмяни до Петрич?

Можете да тръгнете от Струмяни на спирки като Strumyani Hotel Kareliya, Route E79, Strumyani Kareliya Hotel and Strumyani. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Петрич на следните спирки: Petrich Bus station, Svoboda street, Petrich Bus Station, Svoboda and Petrich. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Струмяни и Петрич. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Струмяни до Петрич има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Струмяни до Петрич, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Струмяни и Петрич. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33