Train Illustration

Намерете автобус от Кресна до Петрич

Тръгване от
5,01 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Кресна до Петрич с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Кресна до Петрич. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Кресна до Петрич?

Билет за автобус от Кресна до Петрич ще ви струва средно 9,90 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,01 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Кресна да се Петрич с автобус

Най-добра цена 5,01 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 18 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 12:55
Последно отпътуване 14:47
разстояние 37 km
Заминаване Кресна
Пристигане Петрич
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
6
Превозвачи
3
Минимална цена
5,01 лв.
Максимална цена
27,85 лв.

Кресна - Петрич

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

6,98 лв.

Дата
неделя 7 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Kresna - Petrich Bus Station
14:47 - 15:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
53 мин.
CO2: 1.32kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Кресна до Петрич с автобус?

Пътуването от Кресна до Петрич обхваща разстояние от 38 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 18 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 53 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кресна до Петрич по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Кресна до Петрич?

По принцип първото отпътуване за деня от Кресна ще бъде в 12:55, а последното - в 14:47. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кресна до Петрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Кресна до Петрич?

Ще можете да напуснете Кресна, като използвате спирки като Kresna and Kresna Bus Stop, Route E79. Те ви свързват със спирки, включително Svoboda, Petrich Bus station, Svoboda street, Petrich Bus Station and Petrich в Петрич. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кресна, или в Петрич, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Кресна до Петрич се извършват всеки ден?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Кресна до Петрич. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 12 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Кресна, които пътуват директно до Петрич. Има 1 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване