Автобус Пловдив - Ямбол цени от 31,31 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Ямбол с автобус

Пътуването от Пловдив до Ямбол от автобус е 148,75 km и отнема 7 ч 33 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 13:00 ч. и последното на 14:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Ямбол от автобус само за 31,31 лв. или за 35,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,31 лв..

Най-ниската цена31,31 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 33 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена31,31 лв.
Най-висока цена35,22 лв.
Първо заминаване13:00 ч.
Последно заминаване14:00 ч.
Разстояние148,75 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиCity Lines

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Ямбол с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Ямбол? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Ямбол, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Пловдив до Ямбол?

Цените на автобусните билети от Пловдив до Ямбол варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Пловдив до Ямбол ще струват 31,31 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 32,70 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Ямбол. Средно обаче ще платите около 32,70 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Ямбол с автобус?

Средното време за пътуване е 7 ч 33 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 148,75 km от Пловдив до Ямбол. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Ямбол да отнеме повече от 7 ч 33 мин. Пътуването от Пловдив до Ямбол обхваща разстояние от 148,75 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 33 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 10 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Ямбол по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Ямбол?

Първият заминаващ за деня от Пловдив до Ямбол тръгва в 13:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 14:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Ямбол. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 13:00 ч., а последният - в 14:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Ямбол могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Ямбол с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Ямбол, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Yambol Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ямбол.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Ямбол?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Пловдив до Ямбол. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Ямбол. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Пловдив до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Ямбол

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Ямбол могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с автобус

Когато пътувате до Ямбол с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines от Пловдив до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Ямбол от bus.
съоръжения City Lines
power_sockets Електрически контакти check
air_con Климатик check

Пловдив до Ямбол Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.41kg
Автобус
11.16kg
Полет
29.75kg
Кола
23.8kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Ямбол?
Билет автобус от Пловдив до Ямбол е 32,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Ямбол е 31,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Ямбол от автобус?
Пловдив до Ямбол е 148,75 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Ямбол?
Пловдив до Ямбол е средно 7 ч 33 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 10 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Ямбол?
Пловдив до Ямбол има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Ямбол?
Най-ранният автобус от Пловдив до Ямбол тръгва на 13:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Ямбол?
Последният автобус от Пловдив до Ямбол тръгва на 14:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 31,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Ямбол?
Има средно 5 от Пловдив до Ямбол.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Ямбол от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Ямбол е 6 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Ямбол?
Да, има директен автобус между Пловдив и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Ямбол от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Ямбол създава 11.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути