Намерете влак от София до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,53 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 16 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 09:55
Последно отпътуване 20:30
разстояние 145 km

Евтини билети за влак от София до Петрич на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Петрич. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Каква е цената на билетите за влак от София до Петрич?

Средната цена на билети за влак от София до Петрич е 7,75 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Петрич могат да бъдат около 5,53 лв..

Кои фирми ви отвеждат от София до Петрич с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Петрич.

Цена на билет - всеки ден

15 лв. 15 лв. 15 лв. 15 лв. Още Още Още

Влакове от София до Петрич

Колко време ви трябва, за да стигнете до Петрич с влак?

Средната продължителност на пътуването е 4 ч. 16 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Петрич за 3 ч. 38 мин.. Първият влак тръгва от София в 09:55, докато последният тръгва в 20:30.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Петрич?

Влаковете до Петрич могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на ПЕТРИЧ.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между София и Петрич, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от София до Петрич всеки ден?

Ако желаете да отидете в Петрич от София с влак, 8 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 1 маршрута са преки линии, докато 7 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Петрич от София, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.