Намерете влак от София до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 17 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 06:55
Последно отпътуване: 17:05
Разстояние 145km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Петрич

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Петрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Петрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от София до Петрич с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Петрич.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Петрич?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Петрич също само за 4,95 лв., докато средната цена е 8,28 лв..

Цена на билет София - Петрич всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
15 лв.15 лв. Още Още Още Още 15 лв.

Влакове от София до Петрич


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Петрич на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ, който пристига на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Петрич?

Ако трябва да пътувате до Петрич от София, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Петрич

Докато първият влак до Петрич тръгва в 06:11, последният е насрочен за 17:11. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 28 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 4 hours and 8 minutes.