Train Illustration

Намерете автобус от София до Кюстендил

Тръгване от
6,98 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 8,98 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Кюстендил

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Кюстендил?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 9,62 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,98 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.София да се Кюстендил с автобус

Най-добра цена 8,90 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 58 мин.
връзки на ден 24
Първо заминаване 06:20
Последно отпътуване 14:30
разстояние 69 km
Заминаване София
Пристигане Кюстендил
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет София - Кюстендил всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
8,98 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
9 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
18
Превозвачи
3
Минимална цена
6,98 лв.
Максимална цена
12,91 лв.

София - Кюстендил

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

9 лв.

Дата
сряда 5 октомври 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Автогара и Автогара Запад - Kyustendil Bus Station
08:00 - 09:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 40 мин.
CO2: 2.44kg
Най-

Колко време отнема пътуването от София до Кюстендил с автобус?

Пътуването от София до Кюстендил обхваща разстояние от 70 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 58 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Кюстендил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Кюстендил?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Кюстендил, който тръгва в 11:50. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 14:30. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Кюстендил?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Bus and Coach Station Zapad, Serdika, Sofia Serdika, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza, Sofia Serdica Bus Station, Sofia Bus station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1 and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Пристигайки в Кюстендил, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kyustendil Bus Station, Kyustendil and Kyustendil Bus station, Zhelezopatna gara square 2. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кюстендил.

Колко ежедневни пътувания има от София до Кюстендил?

Маршрутът от София до Кюстендил се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 52 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 21 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Кюстендил, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 21 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване