Намерете автобус от София до Кюстендил

Започва от
9 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 9 лв.

Утре

От 9 лв.

2 Дни

От 9 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Кюстендил

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Кюстендил?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 10,97 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,98 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от София до Кюстендил от Bus е 69 км и отнема 2 ч. 1 мин.. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 и последното на 14:30. Възможно е да пътувате от София до Кюстендил от Bus само за 6,98 лв. или за 12,93 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,60 лв..

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 2 мин.
Връзка на ден 16
Най-ниската цена 9 лв.
Най-висока цена 12,88 лв.
Първо заминаване 06:50
Последно заминаване 14:30
Разстояние 69 km
Заминаване София
Пристигане Кюстендил
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от София до Кюстендил

  Feb 03
  4.6
  Feb 04
  4.6
  Feb 05
  4.6
  Feb 06
  4.61
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  4.6
  -5°
  Feb 09
  Още
  -3°
  Feb 10
  Още
  -2°
  Feb 11
  4.61
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
9 лв.
Feb 04
Saturday
9 лв.
Feb 05
Sunday
9 лв.
Feb 06
Monday
9,02 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
Още
Feb 08
Wednesday
-5°
9 лв.
Feb 09
Thursday
-3°
Още

Най-доброто време за резервация на София - Кюстендил пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

София до Кюстендил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
19.95kg
Влак
0.98kg
Автобус
4.76kg
Кола
3.43kg

Настаняване, което може да харесате в Кюстендил

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от София до Кюстендил с автобус?

Пътуването от София до Кюстендил обхваща разстояние от 70 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч. 1 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Кюстендил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Кюстендил?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Кюстендил, който тръгва в 07:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 14:30. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Кюстендил?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Bus And Coach Station Zapad, Serdika, Sofia, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza, Sofia Busbahnhof Serdica, Sofia Serdica Bus Station and Avtostantsia "ovcha Kupel". Пристигайки в Кюстендил, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kyustendil Bus Station, Kyustendil and Kyustendil, Автогара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кюстендил.

Колко ежедневни пътувания има от София до Кюстендил?

Маршрутът от София до Кюстендил се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 52 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 12 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Кюстендил, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 12 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване