Намерете автобус от София до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,98 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 16 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 15:45
Последно отпътуване 15:45
разстояние 69 km

Намерете вашите автобусни връзки от София до Кюстендил на virail

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от София до Кюстендил. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от София до Кюстендил?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от София до Кюстендил от 6,90 лв., докато средната цена е 7 лв..

Цена на билет - всеки ден

6,98 лв. 7 лв. 7 лв. Още Още Още 7 лв.

Автобуси от София до Кюстендил

За кога са планирани автобусите от София до Кюстендил?

Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 12 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Кюстендил за :1 ч. 35 мин.. Първият автобус е насрочен за 07:20, а последният за 15:45.

Тъй като пътуването от София до Кюстендил не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от София до Кюстендил?

11 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Кюстендил с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 11 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Кюстендил в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

11 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Кюстендил с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.