Автобус София - Кюстендил цени от 8,98лв.

Започва от
8,98лв.
откривам

София до Кюстендил с автобус

Пътуването от София до Кюстендил от автобус е 69,3 km и отнема 1 ч. 40 мин.. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 07:50 и последното на 15:30. Възможно е да пътувате от София до Кюстендил от автобус само за 8,98лв. или за 12,88лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,98лв..

Най-добра цена 8,98лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 40 мин.
Връзка на ден 12
Най-ниската цена 8,98лв.
Най-висока цена 12,88лв.
Първо заминаване 07:50
Последно заминаване 15:30
Разстояние 69,3 km
Заминаване София
Пристигане Кюстендил
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Кюстендил

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Кюстендил

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Кюстендил?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 10,94лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 8,92лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от София до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9лв. до 9лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Кюстендил

Най-евтините автобусни билети София - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 7лв., ако имате късмет, или средно за 8лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 9лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с автобус

Когато пътувате до Кюстендил с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кюстендил от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Кюстендил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.7kg
Автобус
4.6kg
Полет
184.8kg
Кола
17.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Кюстендил?
Билет автобус от София до Кюстендил е 11,27лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,98лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кюстендил е 8,98лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кюстендил от автобус?
София до Кюстендил е 69,3 km.
Колко време трае автобус между София и Кюстендил?
София до Кюстендил е средно 2 ч. 3 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 40 мин..
Какви компании работят от София до Кюстендил?
София до Кюстендил се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Кюстендил?
София до Кюстендил има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Кюстендил?
Най-ранният автобус от София до Кюстендил тръгва на 07:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Кюстендил?
Последният автобус от София до Кюстендил тръгва на 15:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,98лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Кюстендил?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от Sofia Bus And Coach Station Zapad, Serdika, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza and Sofia Serdica Bus Station и можете да стигнете до Kyustendil Bus Station and Kyustendil.
Колко директни връзки преминават от София до Кюстендил?
Има средно 12 от София до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кюстендил от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Кюстендил е 1 ч. 40 мин..
Има ли директен автобус от София към Кюстендил?
Да, има директен автобус между София и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кюстендил от автобус?
Пътуването на автобус от София до Кюстендил създава 4.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути