Автобус София - Кюстендил цени от 8,98 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
8,98 лв.

София до Кюстендил с автобус

Пътуването от София до Кюстендил от автобус е 69,43 km и отнема 2 ч 3 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 06:50 ч. и последното на 14:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Кюстендил от автобус само за 8,98 лв. или за 12,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,98 лв..

Най-ниската цена8,98 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 3 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена8,98 лв.
Най-висока цена12,88 лв.
Първо заминаване06:50 ч.
Последно заминаване14:30 ч.
Разстояние69,43 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиUnion Ivkoni

Стигнете от София до Кюстендил с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Кюстендил. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от София до Кюстендил с автобус?

Най-евтините автобусни билети от София до Кюстендил струват 8,98 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 11,27 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Кюстендил.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Кюстендил, можете да очаквате да платите средно около 11,27 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Кюстендил с автобус?

Пътуването между София и Кюстендил с автобус е приблизително 69,43 km. Ще ви отнеме около 2 ч 3 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между София и Кюстендил с автобус обикновено отнема 2 ч 3 мин, за да се измине разстояние от 69,43 km. Най-краткото пътуване от София до Кюстендил ще ви отнеме 1 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Кюстендил е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Кюстендил?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Кюстендил, който тръгва в 06:50 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 14:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от София до Кюстендил тръгва в 06:50 ч., докато последният отпътува в 14:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Кюстендил. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Кюстендил?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Kyustendil в Кюстендил. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Кюстендил, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Кюстендил?

Точният брой на пътуванията от София до Кюстендил може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 12 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Кюстендил. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Кюстендил варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 12 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от София до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,94 лв. до 9,04 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Кюстендил

Най-евтините автобусни билети София - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 6,73 лв., ако имате късмет, или средно за 7,76 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 9,04 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с автобус

Когато пътувате до Кюстендил с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кюстендил от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Кюстендил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
4.86kg
Автобус
5.21kg
Полет
13.89kg
Кола
11.11kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Кюстендил?
Билет автобус от София до Кюстендил е 11,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кюстендил е 8,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кюстендил от автобус?
София до Кюстендил е 69,43 km.
Колко време трае автобус между София и Кюстендил?
София до Кюстендил е средно 2 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Кюстендил?
София до Кюстендил има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Кюстендил?
Най-ранният автобус от София до Кюстендил тръгва на 06:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Кюстендил?
Последният автобус от София до Кюстендил тръгва на 14:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Кюстендил?
Има средно 12 от София до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кюстендил от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Кюстендил е 1 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от София към Кюстендил?
Да, има директен автобус между София и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кюстендил от автобус?
Пътуването на автобус от София до Кюстендил създава 5.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути