Намерете автобус от Кюстендил до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 57 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 17:00
разстояние 69 km

С автобус от Кюстендил до София: с virail е по-лесно

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Кюстендил до София.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Кюстендил до София?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Кюстендил до София от 6,91 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Кюстендил до София струват около 7 лв..

Цена на билет - всеки ден

7 лв. 7 лв. 7 лв. Още 7 лв. Още Още

Автобуси от Кюстендил до София

За кога са планирани автобусите от Кюстендил до София?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 57 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до София за :1 ч. 45 мин.. Първият автобус е насрочен за 10:00, а последният за 17:00.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до София от Кюстендил с автобус?

10 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Кюстендил до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 10 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Кюстендил до София с автобус, има 10 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 10 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.