Намерете автобус от Кюстендил до София

Започва от
6,98 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 9 лв.
С Автобус

Утре

От 8,98 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от Кюстендил до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кюстендил до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Кюстендил до София?

Билет за автобус от Кюстендил до София ще ви струва средно 10,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,98 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Кюстендил да се София с автобус

Най-добра цена 8,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 50 мин.
връзки на ден 21
Първо заминаване 10:00
Последно отпътуване 17:00
разстояние 69 km
Заминаване Кюстендил
Пристигане София
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет Кюстендил - София всеки ден

 
Днес
9 лв.
Утре
9 лв.
След 2 дни
8,98 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
16
Превозвачи
4
Минимална цена
6,98 лв.
Максимална цена
12,93 лв.

Кюстендил - София

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кюстендил до София с автобус?

Разстоянието между Кюстендил и София е около 70 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч. 50 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Кюстендил и София продължават 1 ч. 40 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Кюстендил до София?

Първият заминаващ за деня от Кюстендил до София тръгва в 12:15, докато последния отпътуващ за деня е в 17:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кюстендил и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Кюстендил до София?

Ще можете да напуснете Кюстендил, като използвате спирки като Kyustendil Bus Station, Zhelezopatna Gara Square 2, Kyustendil Bus Station, Kyustendil and Kyustendil, Автогара. Те ви свързват със спирки, включително Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Boulevard Ovcha Kupel 1, Serdika, Sofia Bus and Coach Station Zapad, Sofia, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdica Bus Station and Avtostantsia "Ovcha Kupel" в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кюстендил, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Кюстендил до София?

Ще можете да пътувате от Кюстендил до София, като използвате компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. В комбинация тези доставчици предлагат средно 19 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 40 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кюстендил до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 19 директни връзки от Кюстендил до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване