Влак София - Кюстендил цени от 0,96лв.

Започва от
0,96лв.
откривам

София до Кюстендил с влак

Пътуването от София до Кюстендил от влак е 69,3 km и отнема 2 ч. 35 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 09:25 и последното на 22:50. Възможно е да пътувате от София до Кюстендил от влак само за 0,96лв. или за 6,16лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 0,96лв..

Най-добра цена 0,96лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 35 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 0,96лв.
Най-висока цена 6,16лв.
Първо заминаване 09:25
Последно заминаване 22:50
Разстояние 69,3 km
Заминаване София
Пристигане Кюстендил
Превозвачи BDZ

Влак Билети от София до Кюстендил

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Кюстендил

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от София до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Кюстендил

Най-евтините билети за влак София - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 3лв., ако имате късмет, или средно за 4лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от София до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кюстендил от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

София до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.1kg
Полет
284.7kg
Кола
27.5kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Кюстендил са 1.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Кюстендил? Като вземете влака между София и Кюстендил, ще спестите 283.7kg CO2 емисии спрямо полет, 6.0kg спрямо автобус и 26.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Кюстендил?
Билет влак от София до Кюстендил е 2,99лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 0,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кюстендил е 0,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кюстендил от влак?
София до Кюстендил е 69,3 km.
Колко време трае влак между София и Кюстендил?
София до Кюстендил е средно 3 ч. 9 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 35 мин..
Какви компании работят от София до Кюстендил?
София до Кюстендил се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от София до Кюстендил?
София до Кюстендил има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Кюстендил?
Най-ранният влак от София до Кюстендил тръгва на 09:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Кюстендил?
Последният влак от София до Кюстендил тръгва на 22:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 0,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Кюстендил?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и можете да стигнете до КЮСТЕНДИЛ.
Колко директни връзки преминават от София до Кюстендил?
Има средно 1 от София до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Кюстендил е 2 ч. 35 мин..
Има ли директен влак от София към Кюстендил?
Да, има директен влак между София и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от София до Кюстендил създава 1.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути