Намерете влак от София до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,08 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 7 мин.
връзки на ден 14
Първо заминаване 07:25
Последно отпътуване 21:50
разстояние 69 km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Кюстендил на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Кюстендил?

Средната цена на билети за влак от София до Кюстендил е 3,11 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Кюстендил могат да бъдат около 0,08 лв..

Влакове от София до Кюстендил: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Кюстендил.

Цена на билет - всеки ден

6,98 лв. 7 лв. 6,98 лв. 7 лв. 7 лв. 6,94 лв. Още

Влакове от София до Кюстендил

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Кюстендил

С най-бързите връзки ще бъдете в Кюстендил за 2 ч. 35 мин., но средно отнема 3 ч. 7 мин.. Първият влак, водещ до Кюстендил е в 07:25, докато последният тръгва от София в 21:50.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Кюстендил?

Влаковете до Кюстендил могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Пътуване с влак до Кюстендил от София: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Кюстендил от София с влак, 14 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 1 маршрута са преки линии, докато 13 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.