Влак София - Кюстендил цени от 0,96 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

София до Кюстендил с влак

Пътуването от София до Кюстендил от влак е 69,43 km и отнема 3 ч 9 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 08:25 ч. и последното на 21:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Кюстендил от влак само за 0,96 лв. или за 6,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 0,96 лв..

Най-ниската цена0,96 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 9 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена0,96 лв.
Най-висока цена6,16 лв.
Първо заминаване08:25 ч.
Последно заминаване21:50 ч.
Разстояние69,43 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от София до Кюстендил с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Кюстендил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Кюстендил?

Средно билетът за влак от София до Кюстендил ще ви струва 2,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 0,96 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 2,99 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Кюстендил.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Кюстендил с влак?

Средното време за пътуване е 3 ч 9 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 69,43 km от София до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Кюстендил да отнеме повече от 3 ч 9 мин. Пътуването от София до Кюстендил обхваща разстояние от 69,43 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 9 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Кюстендил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Кюстендил?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Кюстендил, който обикновено тръгва в 08:25 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от София до Кюстендил тръгва в 08:25 ч., докато последният отпътува в 21:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Кюстендил. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Кюстендил?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Кюстендил, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kyustendil. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кюстендил.

Колко пътувания от София до Кюстендил се извършват всеки ден?

Маршрутът от София до Кюстендил се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 14 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Кюстендил, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 13 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Кюстендил

Най-евтините билети за влак София - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 2,78 лв., ако имате късмет, или средно за 3,60 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.86kg
Автобус
5.21kg
Полет
13.89kg
Кола
11.11kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Кюстендил са 4.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Кюстендил? Като вземете влака между София и Кюстендил, ще спестите 9.03kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Кюстендил?
Билет влак от София до Кюстендил е 2,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 0,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кюстендил е 0,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кюстендил от влак?
София до Кюстендил е 69,43 km.
Колко време трае влак между София и Кюстендил?
София до Кюстендил е средно 3 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Кюстендил?
София до Кюстендил има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Кюстендил?
Най-ранният влак от София до Кюстендил тръгва на 08:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Кюстендил?
Последният влак от София до Кюстендил тръгва на 21:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 0,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Кюстендил?
Има средно 1 от София до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Кюстендил е 2 ч 35 мин.
Има ли директен влак от София към Кюстендил?
Да, има директен влак между София и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от София до Кюстендил създава 4.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути