• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Кюстендил

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Кюстендил

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Кюстендил? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Кюстендил, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

София да се Кюстендил с влак

разстояние 69 km

Цена на билет София - Кюстендил всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
6,98 лв.
6,98 лв.
6,98 лв.
6,98 лв.
6,98 лв.
Още
Още

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 17 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КЮСТЕНДИЛ
08:28 - 11:45
2,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 45 мин.
СОФИЯ - КЮСТЕНДИЛ
09:00 - 11:45
2,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 23 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КЮСТЕНДИЛ
13:02 - 16:25
2,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 55 мин.
СОФИЯ - КЮСТЕНДИЛ
13:30 - 16:25
2,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 45 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КЮСТЕНДИЛ
16:40 - 20:25
2,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 55 мин.
СОФИЯ - КЮСТЕНДИЛ
17:30 - 20:25
2,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 20 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КЮСТЕНДИЛ
21:20 - 00:40
2,90 лв.

Колко време отнема пътуването от София до Кюстендил с влак?

При разстояние от 70 km между София и Кюстендил, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Кюстендил?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Кюстендил, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Кюстендил?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Пристигайки в Кюстендил, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: КЮСТЕНДИЛ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кюстендил.

Колко ежедневни пътувания има от София до Кюстендил?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.