Намерете влак от София до Кюстендил

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,57лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 20 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 19:00
Разстояние 69km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Кюстендил

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Кюстендил. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от София до Кюстендил: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Кюстендил.

Каква е цената на билетите за влак от София до Кюстендил?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Кюстендил за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кюстендил струват средно 2,85 лв..

,

Цена на билет София - Кюстендил всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7 лв.7 лв.7 лв.7 лв.7 лв. Още Още
5 лв.5 лв.5 лв.5 лв.5 лв. Още Още

Влакове от София до Кюстендил


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Кюстендил?

Влаковете до Кюстендил ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и ще пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Кюстендил от София с влак?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от София до Кюстендил с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 3 hours and 19 minutes да стигнете до Кюстендил с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 47 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:12, докато последният тръгва от София в 19:12.