Train Illustration

Намерете автобус от Радомир до Кюстендил

Тръгване от
3,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от Радомир до Кюстендил с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Радомир до Кюстендил. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Радомир до Кюстендил?

Билет за автобус от Радомир до Кюстендил ще ви струва средно 7,92 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 3,99 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Радомир да се Кюстендил с автобус

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 50 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 08:42
Последно отпътуване 19:50
разстояние 36 km
Заминаване Радомир
Пристигане Кюстендил
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
20
Превозвачи
3
Минимална цена
3,99 лв.
Максимална цена
9,86 лв.

Радомир - Кюстендил

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

6,00 лв.

Дата
петък 12 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Radomir E871 - Kyustendil Bus Station
13:50 - 14:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
50 мин.
CO2: 1.28kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Радомир до Кюстендил с автобус?

Пътуването между Радомир и Кюстендил продължава около 37 km и обикновено отнема приблизително 50 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 50 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Радомир до Кюстендил възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Радомир до Кюстендил?

Първият заминаващ за деня от Радомир до Кюстендил тръгва в 08:42, докато последния отпътуващ за деня е в 19:50. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Радомир и Кюстендил. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Радомир до Кюстендил?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Радомир и Кюстендил. Можете да започнете пътуването си в Радомир на спирки като Radomir E871, Radomir Bus Stop, Route E871 and Radomir. Те се свързват със спирки, включително Kyustendil Bus Station, Kyustendil Bus station, Zhelezopatna gara square 2 and Kyustendil в Кюстендил. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Радомир до Кюстендил.

Колко ежедневни пътувания има от Радомир до Кюстендил?

Ще можете да пътувате от Радомир до Кюстендил, като използвате компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 20 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 27 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Радомир до Кюстендил, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 20 директни връзки от Радомир до Кюстендил всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване