Автобус Радомир - Кюстендил цени от 6,01 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Радомир до Кюстендил с автобус

Пътуването от Радомир до Кюстендил от автобус е 36,35 km и отнема 0 ч 50 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 08:20 ч. и последното на 15:20 ч.. Възможно е да пътувате от Радомир до Кюстендил от автобус само за 6,01 лв. или за 8,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,01 лв..

Най-ниската цена6,01 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 50 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена6,01 лв.
Най-висока цена8,41 лв.
Първо заминаване08:20 ч.
Последно заминаване15:20 ч.
Разстояние36,35 km
ЗаминаванеРадомир
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Радомир до Кюстендил

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Радомир до Кюстендил с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Радомир до Кюстендил. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Радомир до Кюстендил?

Най-евтините автобусни билети от Радомир до Кюстендил струват 6,01 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 7,22 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Радомир до Кюстендил.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Радомир до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Радомир до Кюстендил ще ви струва средно 7,22 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Радомир до Кюстендил с автобус?

Средното време за пътуване е 0 ч 50 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 36,35 km от Радомир до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Радомир до Кюстендил да отнеме повече от 0 ч 50 мин. Пътуването между Радомир и Кюстендил с автобус обикновено отнема 0 ч 50 мин, за да се измине разстояние от 36,35 km. Най-краткото пътуване от Радомир до Кюстендил ще ви отнеме 0 ч 50 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Кюстендил е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Радомир до Кюстендил?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Радомир до Кюстендил, който тръгва в 08:20 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:20 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Радомир до Кюстендил, който обикновено тръгва в 08:20 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 15:20 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Радомир до Кюстендил с автобус?

Можете да тръгнете от Радомир на спирки като Radomir. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Кюстендил на следните спирки: Kyustendil. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Радомир и Кюстендил. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Радомир до Кюстендил има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Радомир до Кюстендил може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Радомир до Кюстендил. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Радомир до Кюстендил варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Радомир до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Радомир до Кюстендил

Евтини билети за автобус от Радомир до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Радомир до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Радомир до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Радомир до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Радомир до Кюстендил

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с автобус

Когато пътувате до Кюстендил с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Радомир до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Радомир до Кюстендил от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Радомир до Кюстендил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.54kg
Автобус
2.73kg
Полет
7.27kg
Кола
5.82kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Радомир до Кюстендил?
Билет автобус от Радомир до Кюстендил е 7,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Радомир до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Радомир до Кюстендил е 6,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Радомир и Кюстендил от автобус?
Радомир до Кюстендил е 36,35 km.
Колко време трае автобус между Радомир и Кюстендил?
Радомир до Кюстендил е средно 0 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от Радомир до Кюстендил?
Радомир до Кюстендил има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Радомир до Кюстендил?
Най-ранният автобус от Радомир до Кюстендил тръгва на 08:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Радомир до Кюстендил?
Последният автобус от Радомир до Кюстендил тръгва на 15:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Радомир до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Радомир до Кюстендил?
Има средно 8 от Радомир до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между Радомир до Кюстендил от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Радомир и Кюстендил е 0 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от Радомир към Кюстендил?
Да, има директен автобус между Радомир и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Радомир до Кюстендил от автобус?
Пътуването на автобус от Радомир до Кюстендил създава 2.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Радомир

Популярни маршрути

Международни маршрути от Радомир и близките райони

Други дестинации от Радомир

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути