Намерете автобус от Радомир до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 14 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 08:42
Последно отпътуване 19:36
разстояние 36 km

С автобус от Радомир до Кюстендил: с virail е по-лесно

Ако търсите евтини автобусни билети от Радомир до Кюстендил, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Радомир до Кюстендил?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Радомир до Кюстендил от 3,95 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Радомир до Кюстендил струват около 4 лв..

Цена на билет - всеки ден

3,99 лв. Още Още Още Още Още Още

Автобуси от Радомир до Кюстендил

В колко часа са автобусите за Кюстендил?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Радомир е в 08:42, докато последният автобус е в 19:36. Пътуването отнема средно 1 ч. 14 мин., но може и да продължи :59 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Радомир до Кюстендил, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Кюстендил от Радомир с автобус?

6 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Радомир до Кюстендил с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 6 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Радомир до Кюстендил с автобус, има 6 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.