Намерете автобус от Перник до Кюстендил

Започва от
4,99 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 7,01 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Перник до Кюстендил

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Перник до Кюстендил. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Перник до Кюстендил?

Цените ще варират, когато пътувате от Перник до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 8,93 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 4,99 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Перник да се Кюстендил с автобус

Най-добра цена 7,01 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:40
Последно отпътуване 08:40
разстояние 45 km
Заминаване Перник
Пристигане Кюстендил
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Distribusion

Цена на билет Перник - Кюстендил всеки ден

 
Днес
7,01 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
4,99 лв.
Максимална цена
10,92 лв.

Перник - Кюстендил

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Перник до Кюстендил с автобус?

Пътуването между Перник и Кюстендил с автобус обикновено отнема 1 ч., за да се измине разстояние от 45 km. Най-краткото пътуване от Перник до Кюстендил ще ви отнеме 1 ч.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Кюстендил е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Перник до Кюстендил?

Първото пътуване за деня тръгва от Перник в 08:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 08:40. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Перник и Кюстендил. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Перник до Кюстендил?

В Перник спирките за заминаване включват ul. Zheleznicharska, Pernik, Pernik Bus station, Stantsionna St and Pernik Bus Station. Когато пристигнете в Кюстендил, може да успеете да слезете на спирки като Kyustendil Bus Station, Kyustendil, Kyustendil Bus station, Zhelezopatna gara square 2 and Kyustendil, Автогара. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Перник до Кюстендил има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Перник до Кюстендил, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Перник и Кюстендил. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване