Автобус Перник - Кюстендил цени от 6,98 лв.

Започва от
6,98 лв.
откривам

Перник до Кюстендил с автобус

Пътуването от Перник до Кюстендил от автобус е 45,04 km и отнема 1 ч 0 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:40 ч. и последното на 08:40 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до Кюстендил от автобус само за 6,98 лв. или за 10,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,98 лв..

Най-ниската цена6,98 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 0 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена6,98 лв.
Най-висока цена10,86 лв.
Първо заминаване08:40 ч.
Последно заминаване08:40 ч.
Разстояние45,04 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеКюстендил
Превозвачи

Автобус Билети от Pernik до Kyustendil

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Перник до Кюстендил с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до Кюстендил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Перник до Кюстендил?

Цените на автобусните билети от Перник до Кюстендил варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Перник до Кюстендил ще струват 6,98 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 8,90 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Перник до Кюстендил варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 8,90 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Перник до Кюстендилс автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 0 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 45,04 km от Перник до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Перник до Кюстендил да отнеме повече от 1 ч 0 мин. Пътуването между Перник и Кюстендил продължава около 45,04 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 0 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от Перник до Кюстендил възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Перник до Кюстендил?

По принцип първото отпътуване за деня от Перник ще бъде в 08:40 ч., а последното - в 08:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Перник до Кюстендил могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Перник до Кюстендил тръгва в 08:40 ч., докато последният отпътува в 08:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Перник и Кюстендил. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Перник до Кюстендил?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Перник и Кюстендил. Можете да започнете пътуването си в Перник на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Кюстендил. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Перник до Кюстендил.

Колко пъти на ден има пътувания от Перник до Кюстендил?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Перник до Кюстендил. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Перник, които пътуват директно до Кюстендил. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pernik до Kyustendil

Евтини билети за автобус от Перник до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pernik до Kyustendil

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с автобус

Когато пътувате до Кюстендил с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Перник до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Кюстендил от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Перник до Кюстендил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.15kg
Автобус
3.38kg
Полет
9.01kg
Кола
7.21kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Перник до Кюстендил?
Билет автобус от Перник до Кюстендил е 8,90 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до Кюстендил е 6,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и Кюстендил от автобус?
Перник до Кюстендил е 45,04 km.
Колко време трае автобус между Перник и Кюстендил?
Перник до Кюстендил е средно 1 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Перник до Кюстендил?
Перник до Кюстендил има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Перник до Кюстендил?
Най-ранният автобус от Перник до Кюстендил тръгва на 08:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Перник до Кюстендил?
Последният автобус от Перник до Кюстендил тръгва на 08:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Перник до Кюстендил?
Има средно 2 от Перник до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Кюстендил от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Перник и Кюстендил е 1 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Перник към Кюстендил?
Да, има директен автобус между Перник и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Кюстендил от автобус?
Пътуването на автобус от Перник до Кюстендил създава 3.38kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути