Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Сливен до Карнобат

Тръгване от
3,50 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Карнобат

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Сливен до Карнобат

Планирате да пътувате от Сливен до Карнобат? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Сливен до Карнобат?

Когато пътувате от Сливен до Карнобат, можете да очаквате да платите средно около 5,87 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,50 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Сливен да се Карнобат с автобус

Най-добра цена 3,50 лв.
Продължителност на пътуването 52 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 13:15
Последно отпътуване 13:15
разстояние 54 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
5
Минимална цена
3,50 лв.
Максимална цена
8,45 лв.

Сливен - Карнобат

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

3,50 лв.

Дата
понеделник 24 януари 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Сливен Централна автогара - Karnobat Bus Station
04:00 - 04:50
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
50 мин.
CO2: 1.72kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 50 мин.
Сливен Централна автогара - Karnobat Bus Station
04:00 - 04:50
3,50 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 50 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Moskva
04:00 - 04:50
5,83 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 55 мин.
Сливен Централна автогара - Karnobat Bus Station
13:15 - 14:10
6,08 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 55 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Moskva
13:15 - 14:10
8,41 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до Карнобат с автобус?

Разстоянието между Сливен и Карнобат е около 54 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 52 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Сливен и Карнобат продължават 50 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сливен до Карнобат?

Първият заминаващ за деня от Сливен до Карнобат тръгва в 13:15, докато последния отпътуващ за деня е в 13:15. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Сливен и Карнобат. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Карнобат с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Карнобат. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като Sliven, Сливен Централна автогара, Bus and Coach Station Sliven and Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42. Те се свързват със спирки, включително Karnobat, Karnobat Bus Station, Moskva and Karnobat Bus Station, Moskva Street в Карнобат. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Карнобат.

Колко пътувания от Сливен до Карнобат се извършват всеки ден?

Маршрутът от Сливен до Карнобат се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. От този списък на транспортните компании има до 6 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Карнобат, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33