Train Illustration

Намерете автобус от Благоевград до Кюстендил

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Благоевград до Кюстендил с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Благоевград до Кюстендил. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Благоевград да се Кюстендил с автобус

разстояние 45 km
Заминаване Благоевград
Пристигане Кюстендил
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Благоевград - Кюстендил

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Благоевград до Кюстендил с автобус?

Пътуването между Благоевград и Кюстендил с автобус е приблизително 45 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Благоевград до Кюстендил?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Благоевград до Кюстендил, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Благоевград до Кюстендил?

Можете да тръгнете от Благоевград на спирки като Blagoevgrad Bus Station and Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Кюстендил на следните спирки: Kyustendil Bus Station and Kyustendil Bus station, Zhelezopatna gara square 2. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Благоевград и Кюстендил. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Благоевград до Кюстендил се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Благоевград до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване