Намерете влак от София до Казичене

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

София до Казичене с влак

Пътуването от София до Казичене от влак е 12,16 km и отнема 0 ч 43 мин. Има 33 връзки на ден, с първото заминаване на 05:47 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Казичене от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 43 мин
Връзка на ден33
Първо заминаване05:47 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние12,16 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКазичене
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Казичене

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Казичене. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Казичене?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Казичене. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Казичене. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Казичене варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Казичене с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 43 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 12,16 km от София до Казичене. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Казичене да отнеме повече от 0 ч 43 мин. Пътуването между София и Казичене продължава около 12,16 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 43 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 22 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Казичене възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Казичене?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Казичене, който тръгва в 05:47 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Казичене, който тръгва в 05:47 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от София до Казичене?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително в Казичене. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Казичене, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Казичене се извършват всеки ден?

Маршрутът от София до Казичене се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 33 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Казичене, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 20 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 13 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Казичене. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Казичене
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Казичене.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Казичене, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Казичене.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Казичене

Най-евтините билети за влак София - Казичене могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казичене с влак

Когато пътувате до Казичене с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Казичене
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Казичене от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Казичене Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.85kg
Автобус
0.91kg
Полет
2.43kg
Кола
1.95kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Казичене с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Казичене са 0.85kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Казичене? Като вземете влака между София и Казичене, ще спестите 1.58kg CO2 емисии спрямо полет, 0.06kg спрямо автобус и 1.1kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между София и Казичене от влак?
София до Казичене е 12,16 km.
Колко време трае влак между София и Казичене?
София до Казичене е средно 0 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Казичене?
София до Казичене има средно 33 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Казичене?
Най-ранният влак от София до Казичене тръгва на 05:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Казичене?
Последният влак от София до Казичене тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от София до Казичене?
Има средно 20 от София до Казичене.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Казичене от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Казичене е 0 ч 22 мин.
Има ли директен влак от София към Казичене?
Да, има директен влак между София и Казичене.
Какви са емисиите на CO2 за София до Казичене от влак?
Пътуването на влак от София до Казичене създава 0.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Казичене

Свързани маршрути

Други популярни маршрути