Намерете влак от Спасово до Стара Загора

Спасово до Стара Загора с влак

Пътуването от Спасово до Стара Загора от влак е 32,53 km и отнема 1 ч 9 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:07 ч. и последното на 21:23 ч.. Възможно е да пътувате от Спасово до Стара Загора от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 9 мин
Връзка на ден6
Първо заминаване06:07 ч.
Последно заминаване21:23 ч.
Разстояние32,53 km
ЗаминаванеСпасово
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Спасово до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Спасово до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Спасово до Стара Загора?

Най-евтините билети за влак от Спасово до Стара Загора струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Спасово до Стара Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Спасово до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Спасово до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Спасово до Стара Загора с влак?

Пътуването между Спасово и Стара Загора с влак е приблизително 32,53 km. Ще ви отнеме около 1 ч 9 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Спасово и Стара Загора е около 32,53 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 9 мин. Обаче най-бързите маршрути между Спасово и Стара Загора продължават 0 ч 55 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Спасово до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Спасово до Стара Загора, който обикновено тръгва в 06:07 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:23 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Спасово до Стара Загора, който обикновено тръгва в 06:07 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:23 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Спасово до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Спасово и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Спасово на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Спасово до Стара Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Спасово до Стара Загора?

Точният брой на пътуванията от Спасово до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Спасово до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Спасово до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Спасово до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Спасово до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Спасово до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Спасово до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Спасово до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Спасово до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Спасово до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Спасово до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.28kg
Автобус
2.44kg
Полет
6.51kg
Кола
5.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Спасово до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Спасово и Стара Загора са 2.28kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Спасово и Стара Загора? Като вземете влака между Спасово и Стара Загора, ще спестите 4.23kg CO2 емисии спрямо полет, 0.16kg спрямо автобус и 2.92kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Спасово и Стара Загора от влак?
Спасово до Стара Загора е 32,53 km.
Колко време трае влак между Спасово и Стара Загора?
Спасово до Стара Загора е средно 1 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 55 мин.
Колко влак на ден преминават от Спасово до Стара Загора?
Спасово до Стара Загора има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Спасово до Стара Загора?
Най-ранният влак от Спасово до Стара Загора тръгва на 06:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Спасово до Стара Загора?
Последният влак от Спасово до Стара Загора тръгва на 21:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Спасово до Стара Загора?
Има средно 3 от Спасово до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Спасово до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Спасово и Стара Загора е 0 ч 55 мин.
Има ли директен влак от Спасово към Стара Загора?
Да, има директен влак между Спасово и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Спасово до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Спасово до Стара Загора създава 2.28kg CO2 емисии.

Отидете локално от Спасово

Популярни маршрути

Международни маршрути от Спасово и близките райони

Други дестинации от Спасово

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути