Влак Кърджали - Хисар, Област Кърджали цени от 4,95 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
4,95 лв.

Кърджали до Хисар, Област Кърджали с влак

Пътуването от Кърджали до Хисар, Област Кърджали от влак е 26,93 km и отнема 6 ч 35 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 08:55 ч. и последното на 10:12 ч.. Възможно е да пътувате от Кърджали до Хисар, Област Кърджали от влак само за 4,95 лв. или за 13,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,95 лв..

Най-ниската цена4,95 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 35 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена4,95 лв.
Най-висока цена13,31 лв.
Първо заминаване08:55 ч.
Последно заминаване10:12 ч.
Разстояние26,93 km
ЗаминаванеКърджали
ПристиганеХисар, Област Кърджали
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Кърджали до Хисар, Област Кърджали с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кърджали до Хисар, Област Кърджали? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?

Когато пътувате от Кърджали до Хисар, Област Кърджали, можете да очаквате да платите средно около 9,14 лв.. Може да успеете да намерите цени до 4,95 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кърджали до Хисар, Област Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 9,14 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Кърджали до Хисар, Област Кърджали с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 35 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 26,93 km от Кърджали до Хисар, Област Кърджали. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кърджали до Хисар, Област Кърджали да отнеме повече от 6 ч 35 мин. За да стигнете по-бързо от Кърджали до Хисар, Област Кърджали, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кърджали и Хисар, Област Кърджали ще завършат пътуването в 5 ч 15 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 35 мин, за да пътувате 26,93 km между Кърджали и Хисар, Област Кърджали.

По кое време са първото и последното заминаване от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?

По принцип първото отпътуване за деня от Кърджали ще бъде в 08:55 ч., а последното - в 10:12 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кърджали до Хисар, Област Кърджали могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Кърджали до Хисар, Област Кърджали, който обикновено тръгва в 08:55 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 10:12 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?

Можете да тръгнете от Кърджали на спирки като Kardzali, Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хисар, Област Кърджали на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кърджали и Хисар, Област Кърджали. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?

Ще можете да пътувате от Кърджали до Хисар, Област Кърджали, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кърджали до Хисар, Област Кърджали, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Кърджали до Хисар, Област Кърджали всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кърджали до Хисар, Област Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кърджали до Хисар, Област Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кърджали до Хисар, Област Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали

Най-евтините билети за влак Кърджали - Хисар, Област Кърджали могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хисар, Област Кърджали с влак

Когато пътувате до Хисар, Област Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кърджали до Хисар, Област Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кърджали до Хисар, Област Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кърджали до Хисар, Област Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.88kg
Автобус
2.02kg
Полет
5.39kg
Кола
4.31kg
Какви са емисиите на CO2 за Кърджали до Хисар, Област Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кърджали и Хисар, Област Кърджали са 1.88kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кърджали и Хисар, Област Кърджали? Като вземете влака между Кърджали и Хисар, Област Кърджали, ще спестите 3.51kg CO2 емисии спрямо полет, 0.14kg спрямо автобус и 2.43kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?
Билет влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали е 9,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кърджали до Хисар, Област Кърджали е 4,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кърджали и Хисар, Област Кърджали от влак?
Кърджали до Хисар, Област Кърджали е 26,93 km.
Колко време трае влак между Кърджали и Хисар, Област Кърджали?
Кърджали до Хисар, Област Кърджали е средно 6 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 15 мин.
Колко влак на ден преминават от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?
Кърджали до Хисар, Област Кърджали има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?
Най-ранният влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали тръгва на 08:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?
Последният влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали тръгва на 10:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кърджали до Хисар, Област Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кърджали до Хисар, Област Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кърджали и Хисар, Област Кърджали е 5 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Кърджали към Хисар, Област Кърджали?
Да, има директен влак между Кърджали и Хисар, Област Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Кърджали до Хисар, Област Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Кърджали до Хисар, Област Кърджали създава 1.88kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кърджали

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кърджали

Международни маршрути от Кърджали и близките райони

Други дестинации от Кърджали

Основни маршрути до Хисар, Област Кърджали

Други популярни маршрути