• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Стамболово до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Пътуването ви от Стамболово до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стамболово до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Стамболово да се София с влак

разстояние 218 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 24 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ
07:56 - 09:20
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 35 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ
09:42 - 11:17
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 24 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ
13:48 - 15:12
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 28 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ
18:49 - 20:17
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 14 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ СЕВЕР
07:56 - 10:10
1,98 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 58 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ СЕВЕР
09:42 - 11:40
1,98 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 47 мин.
СТАМБОЛОВО - СОФИЯ СЕВЕР
13:48 - 15:35
1,98 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стамболово до София с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 218 km от Стамболово до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стамболово до София да отнеме повече от .

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Стамболово до София?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Стамболово в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стамболово до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стамболово до София?

Можете да тръгнете от Стамболово на спирки като СТАМБОЛОВО and МИХАЛЦИ-СТАМБОЛОВО. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стамболово и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Стамболово до София се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стамболово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.