Намерете влак от Пловдив до Сливен

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Пловдив до Сливен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Сливен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Пловдив да се Сливен с влак

Продължителност на пътуването 4 ч. 50 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 01:30
Последно отпътуване 16:20
разстояние 143 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Сливен
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - Сливен всеки ден

 
Днес
Още
17,67 лв.
Утре
Още
17,71 лв.
След 2 дни
Още
17,67 лв.
След 3 дни
Още
17,67 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
17,69 лв.
След 6 дни
Още
17,65 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
10
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Сливен с влак?

Пътуването от Пловдив до Сливен обхваща разстояние от 143 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч. 2 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч. 21 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до Сливен?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Сливен, който тръгва в 01:30. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 16:20. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Сливен?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv. Те ви свързват със спирки, включително Sliven в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Сливен?

Маршрутът от Пловдив до Сливен се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 10 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 10 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване