Намерете влак от Пловдив до Сливен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 24 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 01:44
Последно отпътуване: 16:05
Разстояние 143km

Евтини билети за влак от Пловдив до Сливен на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Сливен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Сливен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Сливен?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Сливен е 13,65 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Сливен могат да бъдат около 4,95 лв..

Цена на билет Пловдив - Сливен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
14,49 лв.14,52 лв.16,82 лв. Още Още Още Още

Влакове от Пловдив до Сливен


Тъй като пътуването между Пловдив и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Можете да хванете влака до Сливен на ПЛОВДИВ, който пристига на СЛИВЕН.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Сливен всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Сливен от Пловдив, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

Докато първият влак до Сливен тръгва в 01:11, последният е насрочен за 16:11. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 28 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Сливен за 3 hours and 30 minutes.