• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

Пътуване от Пловдив до Сливен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Сливен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Пловдив да се Сливен с влак

разстояние 143 km

Цена на билет Пловдив - Сливен всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
7 лв.
8,47 лв.
8,35 лв.
8,63 лв.
Още
Още
Още

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 23 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
12:50 - 18:13
5,03 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 12 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
17:00 - 21:12
5,32 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 18 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
08:10 - 12:28
5,58 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 54 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
10:10 - 15:04
5,58 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 35 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
19:15 - 23:50
5,58 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 27 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
10:25 - 13:52
5,92 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 30 мин.
ПЛОВДИВ - СЛИВЕН
12:00 - 15:30
5,92 лв.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Сливен с влак?

При разстояние от 143 km между Пловдив и Сливен, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до Сливен?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Сливен, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Сливен?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ. Те ви свързват със спирки, включително СЛИВЕН в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Сливен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.