Намерете влак от Пловдив до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,51 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 22 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 03:45
Последно отпътуване 19:15
разстояние 143 km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Сливен

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Сливен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Сливен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Сливен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Сливен също само за 1,51 лв., докато средната цена е 5,89 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Сливен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Сливен.

Цена на билет - всеки ден

11,11 лв. 11,09 лв. Още Още Още 11,09 лв. Още

Влакове от Пловдив до Сливен

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

Необходими са средно 4 ч. 22 мин. да стигнете до Сливен с влак, но ще ви отнеме 3 ч. 27 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 03:45, докато последният тръгва от Пловдив в 19:15.

На кои станции можете да хванете влака до Сливен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Сливен могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на СЛИВЕН.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Сливен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Сливен от Пловдив с влак?

10 влакови връзки съществуват дневно до Сливен от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 10 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Сливен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Сливен с влак, има 10 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 10 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.