Намерете влак от Шумен до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,15лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 44 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 05:00
Последно отпътуване: 23:43
Разстояние 272km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Враца

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Шумен до Враца: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Враца.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Враца?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Враца също само за 8,05 лв., докато средната цена е 10,33 лв..

Влакове от Шумен до Враца


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Враца и къде ще пристигнете?

Влаковете до Враца ще заминат от ШУМЕН и ще пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има до Враца от Шумен с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Шумен до Враца

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 38 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Враца за 5 hours and 12 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 06:06, докато последният тръгва в 23:06.