Влак Шумен - Враца цени от 8,06 лв.

Започва от
8,06 лв.
откривам

Шумен до Враца с влак

Пътуването от Шумен до Враца от влак е 272,57 km и отнема 5 ч 43 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 01:28 ч. и последното на 18:11 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Враца от влак само за 8,06 лв. или за 12,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,06 лв..

Най-ниската цена8,06 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 43 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена8,06 лв.
Най-висока цена12,05 лв.
Първо заминаване01:28 ч.
Последно заминаване18:11 ч.
Разстояние272,57 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеВраца
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Шумен до Враца с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Шумен до Враца? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Шумен до Враца с влак?

Когато пътувате от Шумен до Враца, можете да очаквате да платите средно около 8,96 лв.. Може да успеете да намерите цени до 8,06 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Шумен до Враца, можете да очаквате да платите средно около 8,96 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Шумен до Враца с влак?

Средното време за пътуване е 5 ч 43 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 272,57 km от Шумен до Враца. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Шумен до Враца да отнеме повече от 5 ч 43 мин. За да стигнете по-бързо от Шумен до Враца, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Шумен и Враца ще завършат пътуването в 4 ч 56 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 43 мин, за да пътувате 272,57 km между Шумен и Враца.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Шумен до Враца?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Враца. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Враца, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Шумен до Враца се извършват всеки ден?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Шумен до Враца. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Шумен, които пътуват директно до Враца. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Шумен до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Враца

Най-евтините билети за влак Шумен - Враца могат да бъдат намерени само за 8,12 лв., ако имате късмет, или средно за 10,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,75 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.08kg
Автобус
20.44kg
Полет
54.51kg
Кола
43.61kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Враца са 19.08kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Враца? Като вземете влака между Шумен и Враца, ще спестите 35.43kg CO2 емисии спрямо полет, 1.36kg спрямо автобус и 24.53kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Враца?
Билет влак от Шумен до Враца е 8,96 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Враца е 8,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Враца от влак?
Шумен до Враца е 272,57 km.
Колко време трае влак между Шумен и Враца?
Шумен до Враца е средно 5 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 56 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Враца?
Шумен до Враца има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Враца?
Най-ранният влак от Шумен до Враца тръгва на 01:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Враца?
Последният влак от Шумен до Враца тръгва на 18:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Враца е 4 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Враца?
Да, има директен влак между Шумен и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Враца от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Враца създава 19.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Уикенд бягства от Шумен

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути