Намерете влак от Бургас до Велинград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,60лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 23 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 14:30
Разстояние 291km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Велинград

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Велинград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Бургас до Велинград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Велинград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Велинград.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Велинград?

Билетите за влак от Бургас до Велинград струват средно 30,60 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,60 лв..

Влакове от Бургас до Велинград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Бургас и Велинград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Велинград?

Влаковете до Велинград заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ВЕЛИНГРАД ЮГ or ВЕЛИНГРАД.

Колко влакови връзки има от Бургас до Велинград всеки ден?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Велинград с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Велинград и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Велинград тръгва в 05:11, последният е насрочен за 14:11. Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 27 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велинград за 8 hours and 14 minutes.