Влак Пловдив - Костенец цени от 2,35 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Костенец с влак

Пътуването от Пловдив до Костенец от влак е 78,05 km и отнема 1 ч 12 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 05:08 ч. и последното на 21:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Костенец от влак само за 2,35 лв. или за 3,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,35 лв..

Най-ниската цена2,35 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 12 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена2,35 лв.
Най-висока цена3,40 лв.
Първо заминаване05:08 ч.
Последно заминаване21:00 ч.
Разстояние78,05 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеКостенец
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Пловдив до Костенец с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Костенец? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Костенец, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Костенец?

Когато пътувате от Пловдив до Костенец, можете да очаквате да платите средно около 2,70 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,35 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Костенец. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 2,70 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Костенец.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Костенец с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 12 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 78,05 km от Пловдив до Костенец. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Костенец да отнеме повече от 1 ч 12 мин. Разстоянието между Пловдив и Костенец е около 78,05 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 12 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Костенец продължават 1 ч 6 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Костенец?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Костенец, който обикновено тръгва в 05:08 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Костенец, който тръгва в 05:08 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Костенец?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Костенец, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Костенец.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Костенец?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Костенец, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Костенец, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 12 директни връзки от Пловдив до Костенец всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Костенец. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Костенец
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Костенец.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Костенец, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Костенец.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Костенец

Най-евтините билети за влак Пловдив - Костенец могат да бъдат намерени само за 2,23 лв., ако имате късмет, или средно за 2,82 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 4,29 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Костенец с влак

Когато пътувате до Костенец с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Костенец
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Костенец от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Костенец Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.46kg
Автобус
5.85kg
Полет
15.61kg
Кола
12.49kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Костенец с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Костенец са 5.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Костенец? Като вземете влака между Пловдив и Костенец, ще спестите 10.15kg CO2 емисии спрямо полет, 0.39kg спрямо автобус и 7.03kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Костенец?
Билет влак от Пловдив до Костенец е 2,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Костенец?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Костенец е 2,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Костенец от влак?
Пловдив до Костенец е 78,05 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Костенец?
Пловдив до Костенец е средно 1 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Костенец?
Пловдив до Костенец има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Костенец?
Най-ранният влак от Пловдив до Костенец тръгва на 05:08 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Костенец?
Последният влак от Пловдив до Костенец тръгва на 21:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Костенец?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Костенец?
Има средно 12 от Пловдив до Костенец.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Костенец от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Костенец е 1 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Костенец?
Да, има директен влак между Пловдив и Костенец.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Костенец от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Костенец създава 5.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Костенец

Свързани маршрути

Други популярни маршрути