Влак София - Стражица цени от 2,54 лв.

Започва от
2,54 лв.
откривам

София до Стражица с влак

Пътуването от София до Стражица от влак е 223,36 km и отнема 4 ч 57 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 00:40 ч. и последното на 18:36 ч.. Възможно е да пътувате от София до Стражица от влак само за 2,54 лв. или за 10,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,54 лв..

Най-ниската цена2,54 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 57 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена2,54 лв.
Най-висока цена10,68 лв.
Първо заминаване00:40 ч.
Последно заминаване18:36 ч.
Разстояние223,36 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСтражица
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от София до Стражица с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Стражица. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Стражица?

Когато пътувате от София до Стражица, можете да очаквате да платите средно около 7,92 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,54 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Стражица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от София до Стражица ще ви струва 7,92 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от София до Стражица с влак?

При разстояние от 223,36 km между София и Стражица, обикновено отнема 4 ч 57 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 57 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Стражица обхваща разстояние от 223,36 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 57 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 12 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Стражица по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Стражица?

Можете да тръгнете от София на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стражица на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Стражица. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Стражица?

Ще можете да пътувате от София до Стражица, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 10 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Стражица, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от София до Стражица всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Стражица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Стражица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Стражица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Стражица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Стражица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Стражица

Най-евтините билети за влак София - Стражица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стражица с влак

Когато пътувате до Стражица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Стражица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Стражица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Стражица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.64kg
Автобус
16.75kg
Полет
44.67kg
Кола
35.74kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Стражица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Стражица са 15.64kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Стражица? Като вземете влака между София и Стражица, ще спестите 29.03kg CO2 емисии спрямо полет, 1.11kg спрямо автобус и 20.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Стражица?
Билет влак от София до Стражица е 7,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Стражица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Стражица е 2,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Стражица от влак?
София до Стражица е 223,36 km.
Колко време трае влак между София и Стражица?
София до Стражица е средно 4 ч 57 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Стражица?
София до Стражица има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Стражица?
Най-ранният влак от София до Стражица тръгва на 00:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Стражица?
Последният влак от София до Стражица тръгва на 18:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Стражица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Стражица?
Има средно 8 от София до Стражица.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Стражица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Стражица е 4 ч 12 мин.
Има ли директен влак от София към Стражица?
Да, има директен влак между София и Стражица.
Какви са емисиите на CO2 за София до Стражица от влак?
Пътуването на влак от София до Стражица създава 15.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Стражица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути