Намерете влак от Своге до София


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 43 мин.
Връзки на ден 40
Първо заминаване: 04:39
Последно отпътуване: 21:55
Разстояние 30km

С virail са най-евтините билети за влак от Своге до София

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Своге до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Своге до София: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Своге и София.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Своге до София?

Средната цена на билети за влак от Своге до София е 1,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Своге до София могат да бъдат около 1,35 лв..

Цена на билет Своге - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
2 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Своге до София


Тъй като пътуването между Своге и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до София и къде ще пристигнете?

Влаковете до София ще заминат от СВОГЕ и ще пристигнат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Пътуване с влак до София от Своге: колко връзки дневно има?

40 връзки са налични всеки ден за пътуване от Своге до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 40 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Своге до София

Докато първият влак до София тръгва в 05:09, последният е насрочен за 18:09. Средната продължителност на пътуването е 46 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 40 minutes.