Влак Лисабон - Фатима цени от 12,91 лв.

Започва от
12,91 лв.

Лисабон до Фатима с влак

Пътуването от Лисабон до Фатима от влак е 108,37 km и отнема 1 ч 49 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 05:58 ч. и последното на 19:53 ч.. Възможно е да пътувате от Лисабон до Фатима от влак само за 12,91 лв. или за 39,63 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,91 лв..

Най-ниската цена12,91 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 49 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена12,91 лв.
Най-висока цена39,63 лв.
Първо заминаване05:58 ч.
Последно заминаване19:53 ч.
Разстояние108,37 km
ЗаминаванеЛисабон
ПристиганеФатима
ПревозвачиAP - Alfa Pendular, R - RegionalОще

Влак Билети от Lisbon до Fátima

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуването ви от Лисабон до Фатима с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Лисабон до Фатима. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Лисабон до Фатима?

Средно билетът за влак от Лисабон до Фатима ще ви струва 21,74 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,91 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лисабон до Фатима. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Лисабон до Фатима ще ви струва 21,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Лисабон до Фатима с влак?

Пътуването от Лисабон до Фатима с влак обикновено отнема 1 ч 49 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 108,37 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 49 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Лисабон и Фатима продължава около 108,37 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 49 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 6 мин. Ако се опитвате да стигнете от Лисабон до Фатима възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Лисабон до Фатима?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Лисабон до Фатима, който обикновено тръгва в 05:58 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:53 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Лисабон до Фатима тръгва в 05:58 ч., докато последният отпътува в 19:53 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Лисабон и Фатима. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Лисабон до Фатима?

В Лисабон спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Фатима, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Лисабон до Фатима?

Маршрутът от Лисабон до Фатима се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Лисабон са средно 18 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Лисабон до Фатима, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 15 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лисабон до Фатима. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Lisbon до Fátima

Евтини билети за влак от Лисабон до Фатима
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лисабон до Фатима.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лисабон до Фатима, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лисабон до Фатима.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Lisbon до Fátima

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,47 лв. до 20,33 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 44% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Лисабон до Фатима

Най-евтините билети за влак Лисабон - Фатима могат да бъдат намерени само за 15,62 лв., ако имате късмет, или средно за 17,16 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,65 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Фатима с влак

Когато пътувате до Фатима с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Лисабон до Фатима Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.59kg
Автобус
8.13kg
Полет
21.67kg
Кола
17.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Лисабон до Фатима с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лисабон и Фатима са 7.59kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лисабон и Фатима? Като вземете влака между Лисабон и Фатима, ще спестите 14.08kg CO2 емисии спрямо полет, 0.54kg спрямо автобус и 9.75kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лисабон до Фатима?
Билет влак от Лисабон до Фатима е 21,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,91 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лисабон до Фатима?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лисабон до Фатима е 12,91 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лисабон и Фатима от влак?
Лисабон до Фатима е 108,37 km.
Колко време трае влак между Лисабон и Фатима?
Лисабон до Фатима е средно 1 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 6 мин.
Какви компании работят от Лисабон до Фатима?
Лисабон до Фатима се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail AP - Alfa Pendular, R - Regional, IC - Intercidades and IR - InterRegional предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Лисабон до Фатима?
Лисабон до Фатима има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лисабон до Фатима?
Най-ранният влак от Лисабон до Фатима тръгва на 05:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лисабон до Фатима?
Последният влак от Лисабон до Фатима тръгва на 19:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лисабон до Фатима?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,91 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Лисабон до Фатима?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Лисабон, за да отидете до Фатима. Можете да преминете от Lisbon Portela Airport, Lisboa Sete Rios, Lisboa - Santa Apolonia and Lisboa Oriente и можете да стигнете до Fátima Av. de Dom José Alves Correia da Silva and Fatima.
Колко директни връзки преминават от Лисабон до Фатима?
Има средно 3 от Лисабон до Фатима.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лисабон до Фатима от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лисабон и Фатима е 1 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Лисабон към Фатима?
Да, има директен влак между Лисабон и Фатима.
Какви са емисиите на CO2 за Лисабон до Фатима от влак?
Пътуването на влак от Лисабон до Фатима създава 7.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лисабон

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лисабон

Международни маршрути от Лисабон и близките райони

Други дестинации от Лисабон

Свързани маршрути

Други популярни маршрути