Влак Дъбова махала - Лом цени от 1,06 лв.

Започва от
1,06 лв.
откривам

Дъбова махала до Лом с влак

Пътуването от Дъбова махала до Лом от влак е 22,86 km и отнема 0 ч 45 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:15 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от Дъбова махала до Лом от влак само за 1,06 лв. или за 2,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06 лв..

Най-ниската цена1,06 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 45 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена1,06 лв.
Най-висока цена2,45 лв.
Първо заминаване08:15 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние22,86 km
ЗаминаванеДъбова махала
ПристиганеЛом
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Дъбова махала до Лом с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Дъбова махала до Лом. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Дъбова махала до Лом?

Когато пътувате от Дъбова махала до Лом, можете да очаквате да платите средно около 1,98 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,06 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дъбова махала до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 1,98 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Дъбова махала до Лом.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Дъбова махала до Лом с влак?

Разстоянието между Дъбова махала и Лом е приблизително 22,86 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 45 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Дъбова махала и Лом с влак обикновено отнема 0 ч 45 мин, за да се измине разстояние от 22,86 km. Най-краткото пътуване от Дъбова махала до Лом ще ви отнеме 0 ч 39 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Лом е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Дъбова махала до Лом?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дъбова махала до Лом, който обикновено тръгва в 08:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Дъбова махала до Лом тръгва в 08:15 ч., докато последният отпътува в 22:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Дъбова махала и Лом. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Дъбова махала до Лом?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Дъбова махала и Лом. Можете да започнете пътуването си в Дъбова махала на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Лом. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Дъбова махала до Лом.

Колко ежедневни пътувания има от Дъбова махала до Лом?

Точният брой на пътуванията от Дъбова махала до Лом може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Дъбова махала до Лом. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Дъбова махала до Лом варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дъбова махала до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Дъбова махала до Лом
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дъбова махала до Лом.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дъбова махала до Лом, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дъбова махала до Лом.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Дъбова махала до Лом

Най-евтините билети за влак Дъбова махала - Лом могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лом с влак

Когато пътувате до Лом с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Дъбова махала до Лом
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дъбова махала до Лом от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Дъбова махала до Лом Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.6kg
Автобус
1.71kg
Полет
4.57kg
Кола
3.66kg
Какви са емисиите на CO2 за Дъбова махала до Лом с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дъбова махала и Лом са 1.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дъбова махала и Лом? Като вземете влака между Дъбова махала и Лом, ще спестите 2.97kg CO2 емисии спрямо полет, 0.11kg спрямо автобус и 2.06kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Дъбова махала до Лом?
Билет влак от Дъбова махала до Лом е 1,98 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дъбова махала до Лом?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дъбова махала до Лом е 1,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дъбова махала и Лом от влак?
Дъбова махала до Лом е 22,86 km.
Колко време трае влак между Дъбова махала и Лом?
Дъбова махала до Лом е средно 0 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Дъбова махала до Лом?
Дъбова махала до Лом има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дъбова махала до Лом?
Най-ранният влак от Дъбова махала до Лом тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дъбова махала до Лом?
Последният влак от Дъбова махала до Лом тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дъбова махала до Лом?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дъбова махала до Лом от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дъбова махала и Лом е 0 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Дъбова махала към Лом?
Да, има директен влак между Дъбова махала и Лом.
Какви са емисиите на CO2 за Дъбова махала до Лом от влак?
Пътуването на влак от Дъбова махала до Лом създава 1.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дъбова махала

Международни маршрути от Дъбова махала и близките райони

Други дестинации от Дъбова махала

Основни маршрути до Лом

Свързани маршрути

Други популярни маршрути